Manelele ie tari în moluri

     Plaza România se vrea a fi un mall cu lume bună, lucruri de calitate, muzică bună, locuri de distracţie ca lumea, fastfooduri şi alte magazine de calitate, nu?

     Atunci de ce, mergand prin Plaza, găseşti mai mulţi cocalari decât găseşti afară? De ce în Plaza, la biliard se aude doar „Să moară mama”, „Luaţi-aş morţii” şi alte fraze culte şi pline de neologisme? De ce în Plaza, tot la biliard, se ascultă muzică turcească, arăbească, reggaeton şi alte zgomote tribale din care provine maneaua?

     Ca să revin la „lumea bună”. Când ieşi de la biliard, chiaunit şi amărât de atâta „muzică bună”, e foarte posibil să dai de nişte cocalari, care stau la masă, mănâncă de la fastfood şi după ce s-au săturat, stau cu burta în sus facând glume de „ţăran de la oraş”, sperând că fetele se vor îndrăgosti de umorul lor cel ieftin. Să nu mai spun de parcare, unde ţăranii îşi parchează maşinile pe două locuri, să se asigure că nu o să parcheze nimeni lăngă maşinile lor cele scumpe.

     Da, nene, da’ e mall… şi nu orice mall.

Anunțuri

4 responses to “Manelele ie tari în moluri

  1. Pingback: Manelele ie tari în moluri | MANELE

  2. Carcotasu

    Ai dreptate, asa cred ca e in toate mallurile. In plus, parerea mea ca preturile sunt foarte mari. Daca stai si faci un calcul merita sa dai o fuga in Austria sa-ti iei haine si/sau electronice, pentru ca iesi mai ieftine, aici incluzand si biletul de avion.
    Eu personal am facut un calcul si am iesit mai ieftin. Problema e ca nu te poti duce cand ti s-a sculat tie ca vrei o pereche de pantaloni.

  3. Nu stiu, dar mie mallurile au inceput sa mi se para de prost gust, de la oameni pana la magazine. Sa-ti iei haine sau electronice de-afara e o solutie, dar nu oricine isi poate permite.

  4. Pingback: Apropos de malluri « snapto’s blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s