Ţineţi-vă proastele acasă…

…ar fi un sfat pentru toţi părinţii care, deşi ştiu ce au la uşă, nu iau măsuri.

O fata de 13 ani din Arad a fost agresata seara intr-un parc de mai multi tineri, care i-au vorbit vulgar, i-au rupt hainele, au simulat actul sexual cu ea, timp in care fata a tipat si s-a zbatut incontinuu. Mai mult, unul dintre tineri a filmat isprava cu telefonul mobil. (ziare.com)

Aşa se întâmplă când copilul are în grupul de prieteni doar manelişti şi analfabeţi puşi pe distracţie de prost gust. Cine e de vină când copilul tău iese la o oră târzie în parc? Mai ales dacă e fată şi are 13 ani…

Oricum, din imagini se înţelege mai mult o joacă între nişte retardaţi, decât tentativă de viol sau ce se mai scrie prin ziare.

Imagini AICI.

5 responses to “Ţineţi-vă proastele acasă…

 1. mda … din pacate, in ziua de azi, parintii nu prea se mai ocupa de educatia copiilor lor … partea proasta incepe atunci cand fetele lor raman insarcinate la varste de 12-13 ani si parintii nu reusesc sa-si explice cum s-a ajuns aici cand fetele lor erau „asa de cuminti” …..

 2. Eu nu stiu cati ani ai tu sa poti fi in masura de a judeca de unde pana unde gresesc parintii. Nu contest ceea ce tu spui cu referire la anturaj, dar agresiunea ramane agresiune, cu sau fara motiv …
  apelativul ”proasta” cu referire la copila in cauza imi lasa un gust amar, pentru ca se pare din punctul tau de vedere nu e de judecat fapta in sine de agresiune, ci de ce copila se afla acolo… spune-mi, sunt copiii pe post de animale de casa pe care sa le scoti afara cu lesa doar de stricta necesitate, pentru a-si satisface nevoile personale? Sau ar trebui exista o anumita educatie morala incat sa nu traim cu frica in san???

 3. @truckme:
  Nu trebuie sa ai 65 de ani ca sa iti dai seama ca fata nu avea ce cauta la ora aia in parc cu niste badarani.
  Cand am spus tineti-va proastele, m-am referit in general, nu strict la fata din articol.
  Ca au agresat-o aia pe fata, pe mine ma lasa rece (ea a vrut sa iasa cu ei in parc, nu cred ca a obligat-o nimeni).
  Faza e simpla: Cand stii ca prietenii/colegii tai sunt niste badarani cu care nu ai ce discuta si nu ai ce vorbi nu iesi cu ei (mai ales la ora aia in parc).

 4. sugestiv rau titlu, aia va fi inca o parasuta printre miile din Romania

 5. Pingback: Test grilă « snapto’s blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s