Unii gândesc cu partea pe care alţii elimină fecale

M-am uitat la foarte multe comentarii cu privire la ce s-a întâmplat la interviul luat lui Adi Despot la concertul caritabil pentru Erika.

În general toţi cititorii de CANCAN şi Libertatea au fost surprinşi de acel „TREI ÎN PULA MEA” al lui Despot. „Despot ăsta are harfe”, „Da’ ce băăăă, cine-i Despot ăsta să înjure, a greşit şi fata…”, „Ce nesimţit e Despot ăsta, putea să fie mai politicos” etc.

„Deci, care este”, uitaţi cum stă treaba, dragi salivatori după tute proaste (ce pleonasme fac şi eu) care iau interviuri pentru un post de televiziune:

În primul rând, când iei un interviu, nu contează că intervievatul este Adrian Despot sau  alt artist, trebuie să fii puţin serioasă. De acord? În al doilea rând, după ce râzi ca desteapta degeaba, după ce că pui aceleaşi întrebări proaste de un milion de ori şi iei în râs un interviu, care în mod normal ar trebui să fie contracost, eşti mirată de ce intervievatul se enervează pe jegul de interviu şi pe bătaia de joc la care asistă şi-ţi adresează un scut „TREI ÎN PULA MEA”? Unde-i profesionalismul?

Probabil unii cred că Despot ar fi trebuit să i se adreseze cam aşa:

– Ştiţi, dragă domnişoară, vă rog frumos, dacă aţi putea să fiţi mai serioasă… Eu v-aş fi recunoscător… În această manieră interviul nu mai poate continua… Să fim oameni şi să ne comportăm civilizat… Vă rog frumos, dacă puteţi repeta interviul. Da’ de ce să te înjoseşti în halul ăsta în faţa unei tute, care te ia în râs?

Pentru c-aşa gândesc unii…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s