Concert caritabil

      Joi 26 Februarie 2009, ora 20.00, în club The Silver Church (Preoteasa) va avea loc un concert caritabil organizat de Colegiul Naţional Gh. Lazăr şi deliceu.ro, cu sprijinul doamnei Manuela Popescu şi al domnului Florin Silviu Ursulescu.

     Catalina Matei a terminat liceul Lazar anul trecut. În toamnă i-a fost descoperită o malformaţie arterio-venoasă cerebrală profundă (are un ghem de vase de sânge pe creier). Are nevoie de operaţie în străinătate cât mai curând posibil, însă mama ei nu a reuşit să strângă cei 25.000 de euro necesari.

     Vă invităm să contribuiţi cu cât puteţi în contul de mai jos sau să veniţi joi la concert. Vor cânta Timpuri Noi, Şuie Paparude si EvO. Alaturi de ei vor mai urca pe şcena şi: Eastarea (Lazăr), FunAttic (Şincai) şi Made in Romania (Caragiale-Madgearu-Coşbuc). Biletul este minim 20 de lei (adica primim şi mai mult de la cei darnici).

Cont LEI: RO12-BRDE-445-SV30765404450

Cont EURO: RO51-BRDE-445-SV30765594450

     Biletele pot fi cumpărate în seara concertului la intrarea în club. Dacă doriţi să le cumpăraţi mai devreme puteţi trimite un e-mail la adresa mihai@deliceu.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s