Le Ri Ra

Sau cum să faci o melodie de succes în România.

În primul rând, melodia trebuie să fie la modă. Mai precis, melodia trebuie să se bazeze pe influenţele din genul care e la modă în perioada de faţă. În cazul nostru house. Ştiţi voi houseul – Sunetele alea, care pot fi produse foarte uşor pe un calculator nu foarte performant, cu un program care să aibă câteva efecte. Puya ar putea fi un exemplu. El s-a adaptat la cerinţele publicului şi a scos o piesă cu care a mulţumit şi ascultătorul de house.

În al doilea rând, trebuie să aibă versuri pe înţelesul tuturor. Nu poţi să cânţi versuri filosofice, care pot fi interpretate sau versuri al căror sens poate fi descoperit doar printr-o cercetare atentă. Dacă se poate ca versurile să fie formate din „la la la”, „li li li” şi aşa mai departe, atunci e perfect.

Dacă melodia are şi un videoclip fain, în care apar copii frezaţi în stil emo, cu ochelari de soare în club, treaba tinde spre perfecţiune. Va fi un hit. Se va difuza la toate programele TV muzicale, de specialitate. Bineînţeles, şi la toate radiourile. Toată lumea va avea melodia setată ca ringtone la telefon.

Le Ri Raaa!!!

PS: Pentru curioşi: la un simplu search pe Google se găseşte şi melodia în cauză.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s