Metalhead şi Jonas Brothers

Cine citeşte Metalhead ştie foarte bine ce e cu Jonas Brothers.

Siteul metalhead.ro a început să se umple de ştiri cu Jonas Brothers şi Hannah Montana, pe motiv că „să ne simtem bine şi să ne râdem de ei”. Ba mai mult, ştirile cu personajele respective intră la categoria „WTF Is This News?”. E ca şi cum eu aş pune o ştire şi mă mir de penibilitatea ei.

Hai să spunem drept că Hannah Montana şi Jonas Brothers sunt la mare căutare pe Google. Toţi copiii de 12-13 ani, sau poate chiar mai mici, caută numele respective pe Google. Se face trafic uriaş cu articolele despre puştii din filmele pentru copii. De ce „Wtf Is This News” e întotdeauna despre Hannah şi Jonas? De ce există videoclipuri cu ei pe Metalhead? Să ne simtem bine, este?

Şi ca să nu existe dubii că aberez, trântim dovada. Iată ce s-a întâmplat la un comentariu de-al meu în care eram ironic, la o ştire despre Jonas Brothers:

Deci, ce caută copilaşii ăştia care comentează pe un site de metale, rocuri, pletoşeli şi despletoşeli? Copiii de ajung aici n-au nicio vină pentru că Google îi trimite.

N-am comentat niciodată nimic de ştirile cu pricina, pentru că citesc Metalhead de mult timp şi m-am obişnuit cu tot. Mai văd o ştire, o melodie, o cronică. Dar deja e întrecută limita.

Ştiu, vorbesc degeaba. Când Hannah e la mare căutare în Google, nu poţi să nu pui ştiri despre ea, fie el şi un site serios de rock.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s