Sfânta Parascheva aka Bătaie pe sarmale

Trăim într-o ţară în care predomină prostia, ipocrizia, răutatea, falsitatea, laşitatea şi mentalitatea comunistă. Da, se ştie asta, dar simt nevoia să o spun, pentru orice eventualitate.

Ajunşi acasă după o zi grea, chiar nu avem nevoie de ştiri despre căderea guvernului, despre crimele din sate de care nu am auzit, despre violuri şi despre alte lucruri deprimante. Dar, din păcate, asta e realitatea; în ţara asta traim, iar presa şi televiziunea amplifică totul.

Astăzi, am avut „deosebita” plăcere să vin acasă şi să mă uit la ştiri despre Sfânta Parascheva. Ştirile au fost mai ales despre babe senile şi idioţi. Cât de imbecil să fii şi să mergi la moaştele Sfintei Parascheva doar ca să te baţi pe sarmale şi să te înjuri pentru a ajunge mai în faţă?

O creatură de vreo şaptezeci şi ceva de ani, pe care, probabil, o căuta moartea prin vecini şi nu dădea de ea, se prefăcea că leşină. Ţipa ca după mort că moare şi îi e rău. Ajunsă în faţă, creatura senilă şi-a revenit brusc, mai apoi strigând din răsputeri „Aoloooo, Sfântă Paraschevă, nu mai am putereeee!!!”

Alţi imbecili îşi dădeau coate în mufă, se înjurau şi se ameninţau, pentru a ajunge mai în faţă. Probabil se răceau sarmalele, iar lor le plăceau calde.

Triştii de mai sus sunt oamenii care pretind că sunt mari credincioşi, care fac fapte bune şi sunt corecţi. Oare ei au alt Dumnezeu decât noi? Poate sunt mai mulţi şi nu suntem noi cu ăl bun. Oare Dumnezeul lor le-a spus să se bată şi să se înjure? Oare Dumnezeul lor le-a spus că trebuie să fie falşi şi să se prefacă leşinaţi, pentru a obţine un lucru? Oare Dumnezeul lor le-a spus că e bine să fii imbecil şi să te baţi pe sarmale? Oare le-a spus să meargă duminica la biserică, doar ca să bârfească?

Oare ei n-au aceeaşi Sfântă Parascheva ca şi noi? Oare lor nu le-a spus „Fericiţi cei curaţi cu inima, aceia vor vedea pe Dumnezeu”?

Urăsc din creştetul capului şi până în degetele de la picioare prostia mioritică a babelor senile şi a cretinilor fără raţiune. Merită tot ce păţesc. Ştiu, nu e frumos ce zic, nu e etic şi moral. E blasfemie. Da’, sunt un cretin şi un frustrat…

DAR NU MĂ BAT PE SARMALE!!!

Anunțuri

One response to “Sfânta Parascheva aka Bătaie pe sarmale

  1. haaai, măăăi, nu eşti nici cretin şi nici frustrat, ai dreptate în ce zici, dar crede-mă că abordarea trebuie să fie alta, nu asta plină de patimă şi de năduf. ura nu e bună, pe ei nu-i atinge iar ţie îţi face numai rău. detaşează-te şi doar constată, cred că e mai bine aşa.
    dincolo de asta, ăsta e nivelul intelectual al majorităţii oamenilor din ţara asta şi n-ai de unde să ceri mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s