Curve electorale

S-au dat toate peste cap în România, mai ales în Bucureşti. Vine votarea şi fiecare arată cât de curvă este. Românu’ arată ce ştie el să facă mai bine: să fie parşiv, corupt şi cerşetor.

M-am săturat de campanii electorale şi ştiri despre, aţi ghicit, campanii electorale. Sunt sătul de afişe jegoase cu „De ce le e frică nu scapă!” şi privire tâmpă, parşivă, cu un ochi în grâu şi cu unul în porumb.

Metrorexul o suge aiurea cu greve, cât e campanie, poate-poate or obţine ceva de la candidaţii care ar pupa în cur oriunde şi pe oricine pentru câteva voturi în plus.

Nici nu cred că merg la vot. N-am cu cine, nu mai am încredere. Da, o ştiu şi pe-aia cu „votează răul cel mai mic!”. N-are rost nici aşa. Un singur lucru ştiu: răul cel mai mare e Băsescu. Poate merg în turul doi.

Voi cu cine votaţi? Hai, bifaţi aici, că nu vă vede nimeni!

[poll id=”3″]

8 responses to “Curve electorale

  1. Eu il votez pe Remus Cernea 😛

  2. Si eu ma gandisem la Remus Cernea. Nu pentru ca e fan Pink Floyd, ci pentru ca pare TOTAL diferit fata de ceilalti. DAR, din pacate, sansele sunt cam zero. Ma mai gandesc.

  3. da, stiu ca sansele sunt foarte mici. Dar prefer sa votez pe cineva care imi place decat sa nu votez deloc sau sa votez pe unul dintre ceilalti candidati care imi provoaca doar scarba.

  4. Eu votez Antonescu sa-i fac in ciuda lui Snapto! 😦

  5. @iCs: Da’ nu-mi faci ma in ciuda :)) Oricum nu mai am incredere in niciunul. Dar decat Basescu, poate sa iasa si Geoana si Crin, ca oricum e mai bine.

  6. eu chiar am o problema aici. de data asta vreau sa merg la vot, nu-l mai vreau pe basescu, mi-ar placea crin, dar am auzit ca va face alianta cu pdl, asa ca nu-mi mai ramane decat ce-am urat intotdeauna. parca ei macar mai au ceva specialisti … habar n-am.

  7. @cristina: Si eu m-am hotarat. O sa pun stampila pe Geoana. Asta e.

  8. da, asta e. sper sa nu mi se usuce mana cu care pun stampila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s