Mi-e scârbă!

http://embed.trilulilu.ro/audio/Fairy12/08c8d14e26927a.swf

„Politica CACA îmi face greaţă, statul e o paiaţă!”

Mi-e scârbă de tot ce ţine de politică. Da, n-am mai mers la vot! NU merg nici în turul doi. Poate să iasă Băsescu din nou, mă doare în bască. Nici acolo, că n-am bască şi să-mi cumpăr, e greu… costă.

Sunt trei candidaţi cu şanse: Antonescu, Geoană şi Băsescu. Am zis „sunt” pentru că mai e vreo oră până când se mai poate vota.

Crin Antonescu

El face revoluţia bunului simţ, doar că el nu intră în categoria asta, a oamenilor cu bun simţ. E ca şi cum aş zice eu că fac revoluţia manelelelor dar o ard pe heavy-metal. Apoi spune că el „scoate România din criză”. Mai are să spună că îl arde pe Obama în cur dacă vrea. E clar că spune nişte minciuni pe care doar babele mergătoare la biserică şi bârfitoare la ieşirea din aceasta l-ar crede pe cuvânt. Şi răspunsul ăla de căcat, la persoana de moralitate: Tudor Chirilă. Hai las-o-n spanac! Copilele de liceu n-au drept de vot. Minţi, nene, minţi!

Mircea Geoană

Pe Geoană nu l-aş vota doar gândindu-mă că face parte din PSD, îmbreună cu Ion Iliescu. E plin de clişee sau, mă rog, se umple de clişee pentru a da bine la poporul mioritic. Babele îl iubesc! Am cunoştinţe bătrâne care au votat cu el. După confruntarea de vineri bătrâneii îl iubesc şi mai mult. Şi răspunsul la întrebarea magică, cu persoana de moralitate, Patriarhul Daniel. Uau, ar fi fost în stare să cânte precum preoţii în biserică doar să arate cât de credincios şi mioritic este. Recunosc, am vrut să îl votez, oarecum împotriva lui Băsescu. Dar m-am răzgândit. În primul rând, nu pot să aleg ceva ce nu-mi place. Urăsc situaţiile când sunt pus să aleg dintre mai multe rele. În al doilea rând nu vreau PSD.

Şi încă un lucru, pentru că tot sunt la Mircea Geoană şi PSD. Nu înţeleg susţinerea lui Mircea Geoană de către Florin Chilian. Înţeleg să îl votezi, înţeleg să vrei să iasă preşedinte. Nu înţeleg, însă, pentru ce ai transforma siteul tău într-un „afiş”, care îl susţine pe Geoană în campanie şi mai mult, un „afiş” care îndeamnă cititorul să voteze cu Geoană. Asta a făcut domnul Florin Chilian, omul pe care îl simpatizam atât de mult, de la care mi se părea că am ce învăţa, pe care îl consideram un rebel nemulţumit şi scârbit de toţi politicienii. O să încerc să nu mă mai gândesc la politică de fiecare dată când îi voi asculta piesele superbe, chiar dacă atunci când voi auzi „zece întâmplări ciudate” probabil îmi voi imagina altele decât în mod normal.

Traian Băsescu

Îl ştim cu toţii de cinci ani. Nu ne mai poate minţi. Nu trăim bine, aşa cum ne-a urat. N-a făcut nimic în cinci ani. N-o să facă nici de-acum dacă va ieşi. Ne-a minţit şi o să ne mintă în continuare. Nici nu-l votez, dar nici nu-mi pasă dacă o să câştige. N-am nici măcar un motiv să cred că va fi mai bine cu Geoană sau cu Antonescu. Aşa că, o să merg la vot atunci când o să mi se pară că merită cineva, cât de puţin.

Drept urmare, astăzi n-am mers la vot şi nu voi merge nici în turul doi, indiferent dacă Băsescu va câştiga. Să scriu un cântec nou, să citesc un pamflet mişto, să joc fotbal şi să fac lucruri relaxante şi benefice sănătăţii mele mentale şi fizice e mult mai important decât să merg să votez hiene.

MUIE!

Reclame

One response to “Mi-e scârbă!

  1. Pacat ca-s „fata” si nu pot sa dau muie. Dar subscriu oricum. Ai scris tot ce am gandit si eu.. si probabil foarte multi altii.
    Multumesc pentru acest post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s