Idealu’ meu în viaţă e femeia cu mustaţă

Atenţie! Următoarele rânduri pot fi considerate groteşti de către unii, pe alţii ar putea să-i supere adevărul, în timp ce altora li se va părea amuzant.

Cică femeile sunt considerate sexul frumos. Nu ştiu de ce, dar îmi trece prin cap o idee, cum că ala care a stabilit asta îşi ura scula. Şi ca să o pedepsească, a folosit metoda „x e mai frumos ca y”. Prin urmare, femeile sunt considerate „sexul frumos”, în timp ce bărbaţii, nu ştiu, cred că „sexul urât”. Sau, e mai potrivit „sexul hidos”? În fine, nu asta e important.

Şi dacă femeile sunt considerate sexul frumos, sunt sensibile, sunt suave, sunt cele mai creaturi angelice, înseamnă că excludem faptul că ar putea avea blană pe mâini, excludem faptul că ar avea mustaţă şi excludem faptul că ar avea boscheţi prin nu ştiu care locuri. Din păcate viziunea mea a fost spulberată de multe dudui, prin RATB, pe stradă şi prin instituţii publice.

De exemplu, anul trecut, înainte să vină frigul, am dat peste o duduie în tramvaiul 41, care ar fi putut concura cu mulţi bărbaţi la blana de pe antebraţ, iar cu mustaţa ar fi putut întrece toţi flăcăii fricoşi de lama de ras. Fata era tânără şi nu era nici foarte urâtă. Adică dacă nu avea blană la gură şi boscheţi pe antebraţ, s-ar fi putut căţăra pe ea câţiva indivizi.

Nu pot să înţeleg cum poţi, fată fiind, să ai aşa ceva pe braţe, nici dacă mi s-ar face demonstraţii geometrice cu pixul pe foaie. De mustăţi nu mai vorbesc, trebuie să fii orb şi retardat mintal ca să poţi atinge un bot îmblănit. Eu nu ştiu exact care sunt motivele, dar mă gândesc la nesimţire, iar la astea mai tinere, frică de părinţi, poate. Or fi mame care îşi ameninţă odraslele cu replici gen „Dacă dai jos blana, e păcat, las-o dacă aşa te-a lăsat Dumnezeu”.

Va urma, cu câteva metode de epilare. Să nu ziceţi că nu vă ajut.

Reclame

5 responses to “Idealu’ meu în viaţă e femeia cu mustaţă

 1. Te compatimesc mey Snapto . Amu vezi daca mergi cu RATB-ul ce patesti ? Ia-ti si tu un BMW ca toti „pitiponcitii” astia sau ce plm de trendisti/tipi si tipe de bani gata :D) si o sa-ti vezi numai „padurea” personala si frumos parfumata :))))) (jokin’)
  Serios vorbind :
  Alea-s femei cu probleme hormonale (unele dintre ele).
  Zi mersi ca nu ai si tu 2 scule alipite in loc de una sau par pe ….limba 😉 :)))) Asta este,unii-s mai sanatosi ( la cap sau oriunde altundeva ) altii-s mai cu probleme :D)) iar altii-s PREA NESIMTITI …
  Cat despre tipele care put sub brat (hint: reclama cu porcul de la rexona :D)) ) ma lasa rece oriunde m-as duce cu sau fara RATB … sau tipele care nici macar n-au bunul simt sa se depileze la pasarica cand ti-o cer :D))) no comment more (alte cazuri).
  Daca te referi si la acele femei-barbat (gay/travesti/fuck’em all) n-am decat u nsingur mesaj : duceti-va-n beep beep beep de degenerati infecti, bolnavi irecuperabili :D)))
  Epilog :
  Sunt oameni si oameni oriunde te-ai duce unii mai simtiti,altii mai nesimtiti sau nebuni … dar in final-s niste animale primitive cu aere de oameni mahmuri …scuze maturi :D))

 2. Da, am inteles si asta, probleme hormonale, dar e ieftin un bic.

 3. Da, e ieftin un bic, dar la niste probleme de sanatate e cam nefolositor…caci blanita se va „inmulti”. Un tratament ar fi perfect, dar multe zic, eh na…asa ne-a lasat, asa ne pastram. Cam nasol asta. Dar fiecare cu „pasarica” ei.

 4. Pingback: Metode de epilare, pentru femei | snapto's blog

 5. Pingback: Doi oameni culţi la creier | snapto's blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s