Cheloo, de ce cu Smiley?

http://www.playmymusic.ro/embedded/aZ4Et2PvJLb

După ce Uzzi, de la B.U.G., a făcut un featuring cu Smiley, a venit rândul lui Cheloo, de la Paraziţii, să facă acelaşi lucru. E trist.

Hai să spun care e treaba cu Smiley. În primul rând, nu pot să suport gaşca asta, a lui Moga, iar Smiley face parte din ea. Nu pot să o suport din punct de vedere muzical. Sunt nişte băieţi care scot muzică pe bandă rulantă. Dar nu orice fel de muzică, ci „de-aia, de se cere”. Adică muzică plină de clişee, sound cât mai accesibil pentru oricine şi versuri de la foarte slabe în jos. I-aş putea spune „muzică de Mall”, pentru că asta se aude în Mall.

Dacă i-aş spune muzică pentru proşti, probabil că s-ar supăra mulţi, deci nu îi spun aşa. Muzica asta e ca postul OTV, pentru că şi OTV-ul face tot televiziune „de-aia, de se cere”. Asta e trist pentru artiştii români, care fac muzică „sinceră”, din plăcere. De exemplu, dacă artistul X vrea să lanseze o piesă sau un album, va fi refuzat din start de oricare casă de discuri, fie pentru că versurile nu sunt simple şi despre iubire, părăsire, înşelat, maşini, fie are distors de chitară, fie soundul nu e comercial.

Unde voiam să ajung? Gaşca lui Moga asta face: muzică pentru bani. Ori muzica pentru bani e proastă, cum şi OTV-ul e un post de televiziune pentru bani, deci e prost. Prima dată nu înţelesesem de ce Uzzi a ales să colaboreze cu Smiley la o melodie de toată jena, la care am râs în hohote, de fiecare dată când am auzit-o pe la radio sau prin magazine. Faza cu „da’ chiar pe patul tău şi pe muzica ta” e mortală. Bate toate comediile bune.

Acum a venit rândul lui Cheloo să se înjosească, zic eu. Nu contest calităţile lui Smiley în materie de muzică, nu spun că ar fi un artist slab, doar că muzica pe care o face PENTRU BANI e de toată jena. Şi nu m-aş fi gândit la Cheloo că ar putea să cânte prin „melodii de Mall”, dar na, e alegerea lui. Păcat.

Plec departe, plec pe Marte…

Reclame

2 responses to “Cheloo, de ce cu Smiley?

  1. Nici mie nu imi place muzica lui Smiley, dar nu il judec ca face muzica pentru bani..Pentru el muzica e o meserie, nu o arta si ca orice om vrea sa isi castige painea cea de toate zilele si nu numai:)) Cine ii asculta muzica nu are cultura muzicii si nu stie cu ce se mananca arta.
    E bine spus „Muzica de Mall” . Acea muzica care nu iti atrage atentia cand te plimbi dupa haine si nici nu te opresti sa meditezi la ea… e doar un zgomot de fundal.
    Si mi antipatic pentru ca il imita pe Justin Timbarlake !
    Nu o sa ii cante nimeni piesele dupa ce moare… sunt sigura:)

  2. Pingback: Paraziţii - Tot ce e bun tre' să dispară | snapto's blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s