Vita de Vie + GSP = not love

Viţa de Vie lansează noul album, Fetish, împreună cu Gazeta Sporturilor, pe 18 martie 2010, adică joi.

Mie îmi sună foarte ciudat. Primul gând ar fi „câţi microbişti din România, care cumpără GSP, sunt interesaţi de Viţa de Vie?”. Foarte, foarte puţini. Mai ales că Viţa de Vie este o formaţie ascultată în mare parte de publicul tânăr. Şi pe publicul tânăr nu-l văd aşa mare cumpărător de Gazeta Sporturilor în varianta tipărită. Cel mult tinerii îl citesc acasă, pe net. Puţin dezavantaj pentru Viţa de Vie.

Mai e varianta în care ascultătorii Viţa de Vie or să cumpere albumul pentru că este la un preţ mic – 10 lei. Aici au de câştigat ambele părţi zic, pentru că cei care cumpără CD-ul automat primesc şi ziarul. Un alt avantaj pentru Viţa este că albumul e la preţ mic şi o să se vândă. Nu ştiu cât de bine dar, în orice caz, mai bine decât s-ar fi vândut albumul normal, în magazine de specialitate. Probabil asta e şi varianta pe care se bazează.

Concertele de lansare a noului album sunt pe 25 martie, în Silver Church, respectiv pe 26 martie, în Mojo. Tare sunt curios ce-au mai făcut Adi Despot şi colegii; vedem joi.

Reclame

5 responses to “Vita de Vie + GSP = not love

  1. Pentru lenesii ca mine e foarte buna varianta asta. Pentru ca imi e mult mai usor sa ma duc pana la coltul blocului sa-l cumpar decat sa ma duc la un magazin de muzica 😛

  2. Asa Luna
    1-0
    Bravo!!!

  3. @iCs mersi mersi :))

  4. Pingback: Vita de Vie - Fetish | snapto's blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s