Jurnalul unui om dăştept foc (2)

Dragă jurnal,

Aseară a fost concertul AC/DC şi a fost super-tare, chiar poate genial. Poate că-mi plăcea mult mai mult dacă chiar şi mergeam la acesta. Dar nu despre asta vreau să-ţi vorbesc, dragule jurnal. Vreau să-ţi spun că astăzi sunt trist deoarece pentru că a decedat Dio ieri. Adică cum ar veni a murit, înţelegi? Şi nu mai se întoarce niciodată că asta e.

Acuma lumea e tristă şi plânge şi chiar e afectată, chiar dacă poate că dacă-i întrebi să-ţi zică două melodii de la Dio ei nu ştiu. Dar aşa e la modă, dragule jurnal, ca să te arăţi afectat când moare câte un om de-ăsta renumit, ca să vadă lumea că tu eşti cult şi ai auzit de el, ba chiar erai un fan cel mai mare. La fel au făcut şi cu maicăl gecsăn, mai ştii?

Mai ales rocării comentatori dupe metalhead acum se tăvălesc în chinuri pentru că le-a murit idolul. Adică chiar a fost naşpa, că ei au fost aseară la AC/DC şi când s-au întors au găsit o veste nepotrivită, chiar dramatică: a murit Dio. Da’ de fapt pe ei îi doare în cur şi chiar o să intre pe odc să dea un download la discografia Dio să audă şi ei cum cânta şontorogu’. Apoi o să iasă afară să povestească prietenilor despre Dio, ca să fie tare.

Hai jurnalule că sunt atât de lovit din pricină că a murit Dio, de la care ştiu câteva melodii cu versuri de parcă le-a scris pe WC, încât mă duc în pat să mă uit la un serial, Heroes îi zice şi e cu nişte proşti care cică descoperă ei, sanchi, că au puteri supra-omeneşti, adică cum ar veni fac ei aşa ce nu putem noi să facem şi din cauza la această pricină sunt supereroi. Hai pa, jurnalule, mai vorbim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s