Americanii e proşti

Americanii sunt foarte proşti. Atât de proşti încât îi întrec şi pe roacherii comentatori de pe Metalhead, cu mult. Proşti şi fuduli, dom’le. Ăştia or să distrugă planeta Pământ din prostie şi fudulie, vă zic. Ia uitaţi aici şa ştire, de pe Prosport:

Un american a fost arestat, luni, în Texas, după ce şi-a ucis fiica vitregă, în vârstă de doi ani, deoarece plângea în timpul partidei de fotbal SUA – Ghana, scor 1-2 după prelungiri, din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează Gazzetta dello Sport.

Americanul, în vârstă de 27 de ani, a spus că şi-a lovit fiica vitregă cu pumnul deoarece plânsul ei îi distrăgea atenţa de la meci.

Vă daţi voi seama că la americani fotbalul e ceva nesemnificativ între sporturi, pentru că ei au altele pe primul loc, cum ar fi: baseballul, fotbalul american, basketul. Fotbalul e cam cum e la noi tenisul – cam neinteresant. Şi cu toate astea, gibonul american şi-a ucis fiica pentru un meci de fotbal, la care nu putea fi atent. Vă daţi seama că dacă era meci de basket făcea masacru pe o rază de 1 Km? Şi-acum că ne-am întristat, să ne şi râdem. Haz de necaz, vorba aia…

http://embed.trilulilu.ro/audio/mihai_m/4462d15e4f58ac.swf

Cum toată America s-a uitat la meciul în care şi-au luat bătaie, New York Post titrează pe prima pagină: „This sport is stupid anyway”. E ca şi când pe mine m-ar refuza Jenna Jameson iar eu aş spune „Oricum era naşpa…”. Şi acum ceva fabulos, de la un comentator, tot de pe Prosport, care vine şi zice, ironic şi genial:

Macar a vazut dupa aceea meciul in liniste sau proasta de nevasta-sa a chemat salvarea?

Sublim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s