Sfaturi utile pentru o cununie perfectă

Am fost la prima cununie civilă din viaţa mea, aşa că am căpătat foarte multă experienţă în cununii, deci, pot să vă dau sfaturi, fraierilor! Iată câteva lucruri pe care trebuie să le faci, ca să te asiguri că există o cununie perfectă:

Fă un tunel din flori!

După ce mirii şi-au spus „DA!” şi au ieşit, fă un tunel din flori, împreună cu ceilalţi cetăţeni prezenţi la eveniment. Chiar dacă nu îi cunoşti pe toţi cetăţenii prezenţi, prefă-te că te bucuri că, împreună cu ei, formezi un „tunel al iubirii”, prin care cei doi căsătoriţi vor trece. E cea mai grozavă chestie pe care o poate face un om. Practic şi Chuck Norris a facut asta. De două ori. Nu îi crede pe cârcotaşii care spun „e de căcat să faci un tunel, prin care să treacă doi!” şi nu te gândi că în tinereţe exista un joc asemănător, în care un copil trebuia să treacă printr-un tunel, făcut de alţi copii, şi îşi lua şuturi în cur.

Aruncă în miri cu grâu!

După ce ai realizat tunelul din flori şi ai luat mecla fericită cu zâmbet tâmp, aruncă în miri cu grâu! Dacă arunci cu grâu în miri, aceştia vor avea noroc în viaţă. Sigur vor câştiga la LOTO! Dacă nu vor câştiga la LOTO, sigur vor câştiga un televizor color dacă vor trimite un SMS la televiziunea poporului, la Dan Diaconescu DiNrect. Sau la Capatos! Încearcă să-l nimereşti pe mire în ochi, cu grâul aruncat, apoi râzi cu poftă de gluma ta mult prea tare! Ceilalţi cetăţeni vor zice despre tine că eşti un om de gaşcă. Ba chiar o să povestească şi celorlalţi oameni de pe Pământ despre cum i-ai dat tu cu grâu în ochi mirelui şi toată lumea a râs.

Fă-le complimente tuturor oamenilor, mai ales mirilor!

Chiar dacă mirii nu se potrivesc de nicio culoare şi chiar dacă arată nasol, tu surprinde-i cu un „Vaaaaai, cât de mult vă potriviţi! Şi cât de frumoşi sunteţi!”. Ei vor aprecia asta, ba chiar îţi vor mulţumi cu un zâmbet la fel de tâmp ca al tău. Fă la fel şi cu ceilalţi oameni prezenţi, ca să te pui bine cu toţi. De exemplu, dacă vezi vreuna coafată ciudat, bagă-i un: „Wow, la ce stilist ai fost? arăţi super!”. Cel mai important e să nu pui adjectiv după cuvântul „super”, chiar dacă nu e corect, ei n-or să-şi dea seama, pentru că nu-s atât de inteligenţi. „Super” poate să însemne „super tare” sau „super nasol”, dar asta trebuie să o ştii doar tu.

În rest, bea mult şi fă complimente duduilor! Sigur te vei alege cu două-trei ID-uri de messenger. Dacă eşti femeie, nu da numărul de telefon oricărui frezat care îţi zice că te-ai machiat mişto! Aaa şi aia cu „bea mult!” e valabilă şi pentru tine! Sau te dai dăşteaptă?

PS: n-am băut chiar mult…

3 responses to “Sfaturi utile pentru o cununie perfectă

  1. Ma dau dăşteaptă. 🙂

  2. Unforgiven

    Vai! :)) cat urasc partea cu graul! La ultima nunta la care am fost era sa ma aleg cu un ochi scos. Dar desigur, romanu’ e din cale-afara de superstitios.

  3. Pingback: Ritualuri idioate: botezul | snapto.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s