Generalizări

Întrebarea „da’ de ce generalizezi?” cu siguranţă face parte din top 10 întrebări cretine. Cred că n-am mai pus întrebarea asta stupidă de când eram prin liceu şi ne zicea diriginta că suntem cea mai rea clasă. Şi, de obicei, cine pune întrebarea asta, cu siguranţă face parte din ăia care intră în „generalizare”.

De exemplu, dacă intri într-un club de houseri şi le spui la toţi deodată că-s nişte puţoi figuranţi, care poartă ochelari de soare într-o încăpere şi ascultă muzică de căcat doar pentru a fi cool, nu va veni la tine un om normal, să-ţi explice că el nu e aşa. Cu siguranţă se va ridica un cretin cu freză de căcat şi cu ochelari de soare la ochi, dând din braţe ca o găină turbată, care va întreba: „de ce generealizezi, Ku@Y3?” Pentru că mă-ta s-a chinuit 9 luni la un tâmpit! Mă rog, are şi tac-tu vina lui…

Generalizăm pentru că nu stăm să numărăm mii de tâmpiţi sau sute de deştepţi, doar pentru a da un raport bun, dar penibil. Nu poţi să spui „toţi fotbaliştii sunt analfabeţi, cu excepţia următorilor:” şi aici să-i înşiri pe toţi ceilalţi, care ştiu să scrie corect „căca-m-aş!”. Nu, generalizezi. Ăia deştepţi or să ştie că nu sunt şi ei incluşi în puhoiul de proşti şi or să tacă, precum filosofii. Şi aici la fel, dacă va spune un jurnalist că fotbaliştii sunt analfabeţi, sigur Claudiu Răducanu se va trezi să-l întrebe de ce generalizează.

Dacă spui că femeile nu ştiu să conducă, sigur eşti misogin; castrare pentru tine, dobitocule! Dacă spui că cele mai multe dintre femei nu ştiu să conducă, iar eşti misogin, pentru că, degeaba încerci tu să eviţi să fii direct, „cele mai multe dintre” înseamnă „foarte multe”, deci există riscul ca oricare dintre femei să fie inclusă în cireadă. Şi de ce să rişte? Mai bine băgăm întrebarea magică: de ce generalizezi, misoginule?

Cea mai nasoală treabă e că ăla care se simte generalizat va incerca să-ţi demonstreze, prin orice mijloace, că el nu face parte din puhoiul de proşti. Va veni cu argumente pe care te poţi urina şi va încerca să-ţi demonstreze că şi opuşii turmei lui sunt raţaţi. Dacă o să-i spui unui rocker că pute, o să îţi arate un hip-hoper care nu s-a spălat. Dacă o să-i spui unei femei că e proastă, o să caute pe net ştiri cu bărbaţi proşti şi o să ţi le arate.

Proştilor!

sigur o să se trezească, din nou, vreun imbecil care să fie nemulţumit, iar eu o să fiu nevoit din nou să-i spun, ca la proşti, că e miştocăreală ieftină şi că imi place să enervez proşti. muie!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s