Jurnalul unui om dăştept foc (4)

Dragă jurnal,

Vreau să-ţi relatez că santâmplat să fie foarte cald şi deasta nu ţiam mai scris io ţie. Că io când e foarte cald nu ştiu cum fac da’ nu mai am nici chef de nimic, adica ca acuma. Dar tot îţi scriu chiar dacă numai am chef, ca să vezi că nu team uitat!

Căldura de afara e chiar insuportabilă, dacă vrei să ştii şi ştiu că şi tu ştii asta. Adică cum săţi zic io ţie e atât de cald încât dacăţi cumperi carne de mici şi nai grătar poţi să pui micii pe pervazul de la geam şi ei se fac. Asta dacă nu vrei să baţi la vecina la uşă, ca săi ceri ei grătar, că poate ai noroc să te invite şin casă să jucaţi nişte tabinet, cât nu e bărbasu acasă. Dar pe caldura asta nici de tigaia sau tabinetul vecinei nu mai ai chef mănţelegi?

Căldura asta insuportabilă ma făcut să uit şi bancul pe care am vrut să ţil zic. Şi mam chinuit toată săptămâna la el. Dar oricum cred căl ştiai şi tu. Era cu Bulă. Şi Bulă ăsta ce caraghios mai e. Auzi, tu, să-l cheme bulă, adică de-aia de la maşina de spălat. Haha! Da’ io măntreb de unde au ştiut ei co sapară maşinile cu bule pe vremea aia când sau inventat bancurile cu Bulă. Cred că a prezis Nostradamus de fapt. Sigur Nostradamus a prezis că era deştept. Atât de deştept încât trupa aia Judas Priest au scos şiun album de rahat cu numele lui, că dacă muzică nu mai au chef să facă, măcar să vândă numele. Haha, teai prins?

Măntreb oare dacă ţie ţie cald aşa ca mie, dragă jurnal. Poate că ai făcut infarct miocardic de la căldură şi eu tot îţi mai scriu în continuare. Da’ acuma măntreb dacă jurnalele pot face infarct, sau dacă pot muri cuadevărat. Măntreb şi eu aşa că altceva nam ce face pe căldura asta insuportabilă. Da’ nu mori tu aşa usor, cred eu. Tu poţi să mori numai dacăţi dă cineva o perversă ca pă Târgu-Ocna, sau dacă te juleşte pe antebraţ. Şiasta cred că sar întâmpla în 60 de minute adică o oră. 3600 de secunde. Haha, te-ai prins?

Mai vorbim jurnalule că e prea cald ca să mai pot săţi scriu. Pacen lume şi căldurăn suflet, adică nu căldură, că la atâtea grade celsius ai deja destulă, da’ ios obişnuit să fac urări dastea cum fac toţi proştii. Pa!

Anunțuri

One response to “Jurnalul unui om dăştept foc (4)

  1. Genial.
    Imi place blogul tau ^__^.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s