Amurg (partea 1)

Accidentul

Bianca era o fată silitoare. Mergea la facultate în fiecare zi, dacă nu se nimerea nici un băiat care să o plimbe cu BMW-ul, sau dacă nu era prea obosită după serile de club.

Într-o zi, pe când ieşea de la cursuri, supărată că Robert, colegul ei de grupă cu Porsche Cayenne, nu o băgase în seamă toată ziua, deşi ea se uitase insistent la el pe tot parcursul cursurilor, muşcându-şi buza de jos, scăpă un caiet din mână. Bianca se aplecă după el, iar fusta i se crăpă. În câteva secunde, un ţăran cu o dubiţă frână brusc şi fu cât pe ce să o facă pulbere pe blondă. Ţăranul, preocupat să saliveze după fusta ruptă a Biancăi, pierduse controlul maşinii. Într-o fracţiune de secundă, Cătălin, un coleg de-ai ei de facultate, se puse în faţa Biancăi, întinse mâna spre dubiţa care nu se putea opri, şi îi îndoi tabla. Bianca era uimită de forţa lui Cătălin. Ea zâmbi timid şi îşi acoperi crăpătura fustei cu palma.

– Mulţumesc mult, credeam că voi muri! Dar cum ai făcut asta? întrebă Bianca, sorbindu-l din priviri pe Cătălin.

– Poate o să afli, dar nu e momentul acum. Bine că eşti în regulă! De obicei nu fac asemenea gesturi, dar azi am zis că poate fut şi eu ceva. Vrei să te duc acasă, că pari cam speriată?

– Da, mi-ar plăcea, sunt foarte speriată. Dar, oricum, să ştii că eu nu-s din-alea… să nici nu te gândeşti la ceva!

– Da, ştiu, nici nu mă gândeam… pari aşa de inocentă…

– Mulţumesc!

– Mai ales cu fusta asta ruptă, prin care ţi se vede fundul…

– Porcule! Apropo, ce maşină ai?

– Am un Golf 4, Mercedesul este în service, la reparat, se scuză Cătălin.

– Bine, Cătălin, să mergem! sper că ai măcar aer condiţionat şi geamuri electrice!

Cei doi ajunseră la maşină şi porniră spre casa Biancăi. Odată ajunşi în faţa blocului, Bianca îi mulţumi din nou frezatului:

– Nici nu ştiu cum să îţi mulţumesc… dacă nu erai tu, probabil acum eram moartă. Îţi mulţumesc şi pentru drum, nu ştiu cum aş fi mers aşa pe stradă, cu fusta ruptă. Oare cum să mă revanşez?

– Nu trebuie! Poate o să te revanşezi tu odată. Eşti singură acasă?

– Da, dar de ce întrebi, Cătălin? Doar ţi-am spus să nu te gândeşti la ceva.

– Dar nu mă gândeam la nimic. Doar că mi-e cam sete. Dar acum nu mă autoinvit la tine, pot să plec dacă vrei, o sa mai rezist puţin.

– Cât eşti de drăguţ, Cătălin, poţi să urci la mine dacă vrei, n-am să te las să mori de sete după ce mi-ai salvat viaţa!

*Sfâşitul primei părţi*

Va avea Bianca apă la frigider? O va pune Cătălin de-un tabinet cu Bianca? Va rămâne Cătălin la Bianca peste noapte, ca să-i facă nişte clătite? Toate astea în episodul următor! Rămâneţi pe-aproape!

În atenţia oligofrenilor: acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Conţine cuvinte pe care oamenii care poartă ochelari de cal le pot considera vulgare. Bulină cu 18 nu am, da’ oricum nu puneam!

Anunțuri

5 responses to “Amurg (partea 1)

 1. ce emotie!!! eu cred ca va avea apa de la robinet… si nu va face nimic cu Cata pentru ca inca miroase a pateu de la micul dejun… motiv pentru care nu a luat’o nici colegul cu cayenne-ul…

 2. Rau_Bun_Supy

  ..şi cum aşteptau ei liftul, apare un individ, Manex.. Pac, un pumn in faţa fardată a lui Bote’, iar pe Bianca i-o duce unui prieten foarte „gingaş” cu femeile, Samir (care se pricepe la crăpături). 😀
  PS: Personajele nu sunt fictive, iar acest episod mi-aş fi dorit să fi fost adevărat. :))

 3. =)) m-am râs!
  aia e varianta ferentari city
  Da de Bote’ n-am auzit in viata mea…

 4. neaparat sa ma anunti cand apare episodul 2:))
  geniala idea ta:))

 5. Pingback: Amurg (partea 2) | snapto's blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s