De ce iubim chelneriţele?

În principiu pentru că nu sunt chelneri şi pentru că unele sunt chiar bune.

Cum vin ele, zâmbitoare, şi-ţi aduc meniul, ca apoi să te urmărească de la distanţă cum te uiţi prin el, urmând să vină şi să te întrebe, cu acelaşi zâmbet, dacă te-ai hotărât. Sigur că zâmbetul, de cele mai multe ori, e din dotare. Chelneriţele se înarmează cu zâmbete şi-ţi vorbesc pe un ton virgin, în speranţa că vei aprecia asta şi, ca răsplată, vei scăpa în nota de plată mai multe hârtii decât trebuie.

Chelneriţele pot fi şi nişte amante imaginare, cu condiţia să mergi cu prietena într-un local şi aceasta să fie puţin geloasă. Întotdeauna prietenei i se va părea că te uiţi în decolteul chelneriţei şi că prea schibaţi zâmbete gratis, chiar dacă tu nu faci asta. E clar, femeile care nu sunt „bi” urăsc chelneriţele. Întotdeauna le vor vorbi de sus, scurt şi respingător, în speranţa că vor veni mai rar pe la masa lor.

Chelneriţele sunt ca profesoarele din şcoala generală sau din liceu, de care se îndrăgostesc elevii şi cu care au vise erotice. Au uniformele lor, care le etichetează drept chelneriţe. Întotdeauna uniformele creează fetişuri, pentru că sunt văzute drept bariere, pe care dacă le rupi încalci legea. Şi ce ne mai place să încălcăm legea…

Şi cât sunt de amuzanţi şi penibili bărbaţii după ce pleacă o chelneriţă de la masa lor. Imediat se vor contrazice la care s-a uitat mai mult şi cu care a flirtat donşoara, chiar dacă la fel a făcut cu toţi pe care i-a servit, pentru impresie. Şi câtă dezamăgire, când toţi se uită la masa alăturată, unde chelneriţa se comportă exact cum s-a comportat şi cu ei.

„Zdreanţa… nu-i mai las şpagă!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s