Chestii cu bun simţ

1). Aseară am fost prin Iron City la Ţapinarii şi „Folk Frate” după. În timp ce cântau Ţapinarii o duduie îi tot explica prietenului cu care venise despre ei – „Ştii, ei sunt misogi aşa…”, a continuat şi a continuat, până m-am uitat în spate, de curiozitate, dar a tăcut. Îmi dau seama că donşoara respectivă a înţeles tot.

Încă mai există femele care, în anul aproape 2011, consideră misogin orice bărbat care zice o glumă despre o femeie, fie ea şi bună. Probabil a votat şi cu Băsescu şi acum se plânge. Şi probabil a citit şi eseul lui Cărtărescu, De ce iubim femeile, fapt care a făcut-o să devină fană Cărtărescu. Scumpă donşoară, am să-ţi spun şi eu ceva: şi femeile se cacă, în ciuda faptului că dom’ Cărtărescu nu crede asta!

2). Afară e ger de tremură intestinele în noi. Pun pariu că boşorogii din blocul meu nu vor vrea să se dea drumul la căldură, pe motiv că, atenţie: „Mai e până la iarnă!” şi nu pentru că vor să economisească banii.

Dragi boşorogi, dacă nu veţi muri de hipotermie, sigur veţi muri de moarte bună, dar banii pe care îi strângeţi în fiecare zi nu o să-i puteţi lua cu voi, acolo, sub pământ. Aşa că, mai gândiţi-vă când nu trageţi apa la WC decât o dată pe zi, când nu cumpăraţi decât o pâine la două zile şi când nu vreţi să plătiţi căldura!

3). Mai devreme, pe Antena1 cred, două dudui veniseră să se laude că le-a bulit Irinel. Hai, că i-aţi făcut-o lui Iri! L-aţi terminat!

PS: La mine e atmosferă de iarnă, cu tastat şi ţuică fiartă. Sărbători fericite!

Reclame

3 responses to “Chestii cu bun simţ

  1. Happy Hanukkah!

  2. :)) Si mie imi ingheata degetele de mor !
    Ce fain e sa stai in Bucuresti.Mai vezi o cantare… doua:D

  3. da, faina cantarea tapinarilor, si ce a urmat dupa … stai calm in legatura cu duduia ca „mare ti-e gradina doamne…”, daca nu erau cele ca ea tapinarii nu mai aveau subiect si nu mai ascultam noi „suturi” sau „dintii cu tesla”, „esti frumoasa” si altele :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s