Metode de epilare în nas, pentru bărbaţi

Pentru că la postul „Metode de epilare, pentru femei„, unele fete s-au gândit că de bărbaţi nu mă iau, m-am gândit să împac şi varza şi capra. Deci, un post pentru bărbaţi.

Ştiu, la bărbaţi nu e atât de urât să poarte boscheţi pe corp, spre deosebire de femei, la care e grotesc. Bărbaţii pot alege aproape în toate zonele să aibă păr, mai ales dacă nu arată hidos. Totuşi, există un loc unde e de neam prost să ai plete şi anume: în nas!

Aşa cum unele femei au boschet pe antebraţ fără voia lor, dar îl pot da jos oricând, la fel şi cu bărbaţii – nu e vina ta că ai plete în nas, dar poţi scăpa de ele foarte uşor. Dacă ai mai puţin de 70 de ani şi ai plete în nas, care dau pe afară, eşti cel mai scârbos om din lume. De exemplu Iurie Darie are voie să aibă plete în nas, că e trecut de 70. Să pozeze cu soţia în casă, lingându-se pe sfârcuri, lângă icoanele de pe perete, ca orice creştin cu frică de Dumnezeu, ca apoi să apară prin Cancan, e de porc. Dar să aibă păr în nas, care dă pe afară, are voie.

Prin urmare, dacă nu eşti Iurie Darie şi ai plete în scorbură, eşti libidinos şi meriţi să râdă copiii de tine şi să te arate cu degetul. Libidinosuleee! Şi dacă ai plete în nas doar pentru că eşti prea prost şi nu ştii cum să le alungi din mirositor, îţi voi spune câteva metode prin care poţi scăpa de ele, deşi nu meriţi, libidinosuleee:

1). Metoda „prinde-smulge!”

Cea mai simplă metodă. Nu necesită bani pentru că nu ai nevoie de nici un aparat. Nici timp nu ar trebuie să necesite, pentru că poţi face asta în timp ce stai la calculator şi te uiţi la filme porno, sau când stai la televizor şi te uiţi la meci, ba chiar şi când mergi pe stradă, dacă nu e nimeni pe lângă tine. Procedeul e simplu, cu condiţia să nu ai degetele groase cât cremvurştii sau cât cârnaţii de pleşcoi: prinzi firele de păr cu degetele (degetul mare şi arătător), strângi tare cât să nu le scapi şi tragi cât poţi de repede, înjurând sau făcând orice zgomot de descărcare. Bazează-te pe zicala (care de fapt nu există, sau cel puţin nu exista până acum) „Libidinosul suferă la deslibidinoşire!”.

2). Metoda pensetei

E bună pentru cei cu degetele cât cârnaţii de pleşcoi, care nu pot folosi prima metodă. Nici metoda asta nu necesită bani, cu condiţia să stai în casă cu o femeie. Simt că ai nevoie de ajutor, pentru că nu ştii cum arată o pensetă. Dacă ai plete în nas, probabil ai şi sprâncenele împreunate, deci n-ai folosit una în viaţa ta. Penseta e chestia aia pe care o folosesc de obicei femeile la smulgerea sprâncenelor. Te duci în faţa oglinzii şi foloseşti penseta ca şi cum „cracii” ei ar fi degetele arătător şi mare, exact ca la metoda „prinde-smulge!”.

3). Metoda brichetei

Nici metoda asta nu ar trebui să necesite bani, pentru că o brichetă tot găseşti prin casă, mai ales dacă eşti fumător. Iei bricheta, te duci în faţa oglinzii, te uiţi unde iese pleata, dai drumul la brichetă şi apropii uşor de părul slinos. E cea mai rapidă metodă, dar are şi nişte dezavantaje: s-ar putea să rămâi vreo câteva ore cu miros de porc pârlit, iar dacă eşti neîndemânatic poţi să-ţi pârleşti nasul şi să arăţi mai hidos decât înainte. Oricum, decât să stai cu pleata în nas mai bine suferi puţin.

Reclame

6 responses to “Metode de epilare în nas, pentru bărbaţi

 1. Este un articol cam nesimtit
  Exista aparat special pentru tuns in nas nu metodele propuse de tine la misto

  Probabil esti o frustrata care a fost parasita de barbat…..

 2. @Alex: Wow, ce spirit de observatie, mars la cacat!

 3. Nu e fata…e un barbat care nu a avut in viata lui un fir de par pe corp (in afara de cap) si face misto de cei mai putin fericiti care au par crescut mai peste tot….si in plus te mai si injura dak zici cv negativ…deci are un intelect si un caracter de copil de 8 ani.

 4. @Cineva: Facebookul meu e la „about”, deci puteai foarte frumos sa intri si sa ma vezi, inainte sa-ti dai cu parerea. Nu, nu fac misto de cei care au „par crescut mai peste tot”, fac misto de nesimtitii care n-au auzit de igiena. Dar tu continua, ca si ceilalti retardati, sa emiti pareri de cacat, fara sa aduci argumente. Mars in acelasi loc ca si ala de mai sus.

 5. Ma da bolovan esti, cum sa-ti dai foc cu bricheta

 6. Chiar le-am incercat pe toate, sunt ok, cea cu bricheta accidental in mijlocul unui spritz – se mai intampla sa dea cineva flacara mare la bricheta inainte sa aprinzi tigara. Sunt scrise intr-o nota amuzanta ceea ce face ca sa dispara jena de a avea par in nas.
  Ma asteptam la ceva mai multe metode. – Cu aparatul ala de ras in nas daca nu esti atent sa il folosesti la fel de des ca si barbieritul, o sa fii mai penibil decat cu par.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s