Monica Tatoiu pleacă din România

Tânăra afaceristă de succes, Monica Tatoiu, a declarat că îşi caută o casă în străinătate, undeva „departe de mizeriile de aici”, potrivit celui mai important ziar al ţării şi anume Cancan.

Sunt în depresie. Azi-noapte nici n-am dormit acasă din cauza asta. Doamnă tânără puştoaică, deşteaptă şi frumoasă, vă rugăm să nu plecaţi! Cine o să mai apară pe la televizor să-şi spună vârsta tare şi răspicat şi să ne arate nouă, proştilor şi semi-hidoşilor, cum o femeie de CINCIZECI ŞI PATRU de ani arată de douăzeci… hai douăzeci şi unu să zicem. Cine o să ne mai spună că bărbaţii nu sunt buni de nimic şi că femeile sunt cei mai buni manageri?

Sau, de exemplu, cine oare o să mai apară la televizor pentru a-şi da cu părerea despre absolut orice, întotdeauna FOARTE BINE? Cine o să ne mai spună că femeile trebuie să fie independente şi puternice? Cine oare îşi va mai susţine punctul de vedere cu argumente atât de relevante încât e nevoie şi de glas ridicat şi bătut cu pumnul în piept pentru a fi credibilă? Cine oare o să mai apară la televizor fiind în acelaşi timp frumoasă, deşteaptă, puternică, independentă, mamă perfectă, nutriţionist ideal, politician minune şi analist genial? Cealaltă Moni, eşti pe recepţie?

Ne pleacă valorile din ţară, haideţi să ne strângem în cerc şi să plângem! (Sanchi)

Sursă foto: zf.ro

Reclame

One response to “Monica Tatoiu pleacă din România

  1. =)) Ironia ta e pur si simplu geniala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s