Tipuri de bere pentru genuri muzicale

Black Metal este o bere devastatoare fermentata doar din puterea vointei. Are o concentratie de 10% si include chiar si o mica aroma de piele. (metalhead.ro)

După ce compania Jester King Craft Brewery a lansat berea Black Metal (aveţi aici ştirea), m-am gândit că nici alte genuri nu ar trebui lăsate deoparte. Aşa că am nişte propuneri de tipuri de bere:

Berea Folclorică

Berea folclorică ar fi numai bună pentru oamenii tradiţionalişti din România care iubesc muzica populară. Dacă berea Black Metal are o mică aromă de piele, berea Folclorică ar trebui să aibă aromă de palincă. Şi, pentru că se ştie că oamenilor din zonele cu tradiţie le place să mănânce bine, berea Folclorică ar trebui să aibă şi puţină aromă de brânză şi ceafă de porc. Sticla berii Folclorice ar putea fi decorată cu tricolorul româniei iar eticheta ar putea conţine chipul lui Ion Dolănescu.

Slogan: „Berea Folclorică! Bună de-ţi cântă Dolănescu-n stomac!”

Berea Manea

Berea Manea cred că ar avea cel mai mare succes, publicul ţintă fiind reprezentat de mai bine de jumătate din poporul român. Ca şi celelalte beri, berea Manea ar trebui să aibă o aromă specifică – luând în considerare faptul că publicul manelist iubeşte maneaua, berea şi grătarul, toate aceste trei condiţii ar trebui să fie îndeplinite de către berea Manea – drept urmare, berea Manea ar trebui să aibă aromă de mici la grătar, iar pe eticheta ei să se găsească Adrian Minune şi Daniela Gyorfi pe un dolar american.

Slogan: „De la Dana şi-Adrian, berea Manea number one!”

Berea House

Berea house ar trebui să fie o bere mai specială, ţinând cont că la iubitorii genului house contează cel mai mult aspectul exterior (vezi indivizii cu ochelari de soare în club). Aşadar, berea House de fapt nu va conţine nimic în interior, fiecare cumpărător putând să-şi pună în sticlă ce băutură doreşte. Şi, pentru că şi eticheta acestui tip de bere trebuie să fie una specială, houserii vor putea să aleagă singuri eticheta. De exemplu, fiecare cumpărător va avea posibilitatea să aleagă ca eticheta sa să fie a unei mărci de bere foarte scumpă, astfel ochelarii de soare purtaţi în club vor merge perfect cu berea scumpă, de marcă, ţinută în mână, deşi berea din interior este cu totul alta.

Slogan: „Chicka Boom, chicka bomm, bei ce bere vrei acum”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s