„A face dragoste” sau „a face sex”?

http://embed.trilulilu.ro/muzica-diverse/nat-king-cole-l-o-v-e

Ştiţi fetele alea care apar pe la televizor şi spun că ele fac dragoste, nu sex, şi noi ar trebui să ne înduioşăm? Şi apoi apare discuţia care există de zeci de ani: când spui că faci dragoste şi când spui că faci sex?

Duduile de mai sus o să spună că ce fac ele e dragoste, pentru că există iubire între ele şi parteneri şi că fac asta în nu ştiu ce fel, căcat. Cel mult poţi să zici că faci sex cu dragoste. Cum să zici că tu nu faci sex când acţiunea e cu dânsa-n-trânsa? Ţi-a băgat măgaru-n grajd? E sex, fată! Dragoste e când îi zici la telefon că-l iubeşti, iar el se roagă să închizi mai repede pentru că îi este foarte somn. Bine, mă rog, asta e dragoste doar din partea ta. Dar să zicem că lui nu îi e somn şi stă să asculte şi mai zice din când în când câte un „şi eu” – aici se pune că te ajută şi el.

Şi, fetelor, pe bune că nu sunt misogin, doar că îmi place să vă tachinez. Dacă pur şi simplu vi se pare de căcat şi prea folosit grupul de cuvinte „am făcut sex”, ia uitaţi câte alte metode de a o spune există, conform DEX:

a face sex: a ateriza la punct fix, a bate untul, a băga cuponul în fabrică, a o băga, a băga măgaru-n grajd, a băga salamu-n traistă, a băga pe ăla micu la serviciu, a băga pe moşu-n beci, a băga ratonul la veveriţă, a buli, a cădea la aşternut, a călări, a călca, a ciocăni, a cobzări, a cordi, a se culca, a curăţa coşul, a o da, a da la cosor, a da cu cracii-n sus, a da cu lipici, a da cu sacâz, a o da în bijboc, a da la buci, a o pune între mustăţi, a pune toroipanul (pe cineva), a răzui prapurele, a-i sparge ghiocul, a trece Gibraltarul (pe cineva), a bubui banana, a da lâna la scărmănat, a o lua între picioare, a se priponi în făcăleţ.

Deci, lăsaţi dragostea să fie în continuare un sentiment, nu-l futeţi şi pe-ăsta!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s