Ne vedem joi!


http://embed.trilulilu.ro/audio/Macei/24cc3ca6f285db.swf

Mie îmi plac articolele în care autorii spun că s-au făcut teste de către nu ştiu care cercetători, care au descoperit că nu ştiu ce se întâmplă dacă faci nu ştiu ce. Niciodată articolele respective nu vor avea o sursă precisă şi care să demonstreze că acel lucru chiar s-a întâmplat. Dar sunt bune şi articolele de genul ăstora, că ne mai amuzăm. Probabil pentru asta sunt şi scrise.

De exemplu, în „Gândul” (credeam că a murit şi online şi tipărit) am găsit un articol din care am aflat că joia este cea mai bună zi pentru a face sex. Cine a zis asta? Oamenii de ştiinţă au zis, după cum spuneam mai sus. Nu ştim care oameni de ştiinţă, dar credem pe cuvânt. Nici nu mă gândeam că organismul omului este atât de deştept încât să ştie singur când e joi şi să fie pregătit perfect pentru a face sex. Dar ce nu face organismul pentru asta?

Mai spun oamenii de ştiinţă, în acelaşi articol, că EXPERŢII susţin că dimineaţa este cea mai bună perioadă pentru a face sex, mai ales la bărbaţi. Asta, da, nici nu are nevoie de cercetări. Ştie toată lumea că, dimineaţa, bărbaţii au o problemă în pantaloni, care se trezeşte înaintea lor şi face scandal. Mă gândesc ce impact ar putea avea articolul din Gândul asupra femeilor. Ar fi scuza perfectă pentru femeile fără chef de sex: „Hai, iubi, n-ai văzut ce scrie-n Gându’? Sexul bun e joia şi, preferabil, dimineaţa. Acum e vineri şi e seară, să aşteptăm până săptămâna viitoare!”. Dar, staţi liniştiţi, nu cred că mai citeşte cineva Gândul.

Ne vedem joi! Dimineaţa!

Sursă foto

Reclame

3 responses to “Ne vedem joi!

  1. cred ca cercetatorii se plictisesc tare si incep sa abereze.
    acolo as fi continuat “Hai, iubi, n-ai văzut ce scrie-n Gându’? Sexul bun e joia şi, preferabil, dimineaţa. Acum e vineri şi e seară, ne uitam la romanii au talent =))))

  2. Cred ca tocmai ai despcoperit de ce „Romanii au talent” are ratingul ala urias. Sigur esti vreun cercetator si nu recunosti! :))

  3. io cercetator? =))
    oare se castiga bine din jobu asta? ma reprofilez :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s