Expirat, şanţul corporatiştilor

Am fost de vreo trei ori în clubul Expirat, de fiecare dată nu pentru că am vrut eu neapărat. Intrarea e zece lei, iar în preţ intră şi un shot de tărie nasoală. Dacă nu vrei să-ţi ţii geaca în mână, există posibilitatea de a o lăsa la garderobă. Faza e că trebuie să plăteşti şi acolo, nu mai ţin minte cât. Muzica e nedansantă şi neascultabilă. E ceva de genul „să fie o muzică acolo, să se audă zgomot ca să dea senzaţia de club”.

Dacă ai sub 21 de ani nu ai voie să intri, fapt pentru care înăuntru sunt numai grupuri de colegi de muncă, veniţi să se prefacă fericiţi că au ieşit împreună. În realitate nu cred că sunt, dar aşa e „ritualul”. Ca să fii „OK” trebuie să respecţi un anumit ritual: ieşi cu colegii de muncă şi te dai popular, vorbind cu fiecare pe ritmurile muzicilor neinteresante de pe fundal.

Expirat este locul perfect în care îşi dau întâlnire corporatiştii. Dacă mergi vineri seara ai să vezi numai oameni stresaţi de muncă, ieşiţi la o bârfă. La fel cum ieşeau ţăranii pe şanţ, la o bârfă, după ce veneau obosiţi de la câmp, aşa ies corporatiştii în Expirat. Asta nu e neapărat rău, dar e trist, plictisitor. Mai bine te uiţi la Românii au Talent.

Baia din Expirat ar putea fi raiul homosexualilor. Într-o încăpere foarte mică sunt aşezate câteva pisoare, foarte înghesuite şi mereu ocupate. Dacă vrei să-ţi faci nevoia, trebuie să accepţi faptul că te atingi de colegul de pisoar din stânga şi de ăla din dreapta. E ca şi cum ai încerca să te pişi în tramvaiul 41 dimineaţa, când stai într-un picior de atâta înghesuială.

Reclame

One response to “Expirat, şanţul corporatiştilor

  1. Pingback: Ce s-a întâmplat pe www.snapto.eu în 2011 | snapto.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s