Horoscopul nostru, cel de toate zilele

Pentru că eu cred foarte mult în horoscop, în zodii, în planete retrograde şi în jupiteri cu ascendenţi în lună, vă prezint ce zice la zodia mea în următoarele zile. Am dat din greşeală click pe o reclamă şi am găsit motivele pentru care voi fi cum voi fi în următoarele zile. I-auzi:

Intelect: In aceasta luna, planeta Mercur tranziteaza zodia Berbecului in miscare retrograda, iar din 23 aprilie revine in miscare directa. In prima parte a intervalului capacitatea voastra de exprimare va fi diminuata si veti avea probleme in a va face intelesi. Este o perioada dificila in care ar fi bine sa evitati activitatile care necesita efort intelectual intens. In ultima parte a intervalului capacitatea voastra de comunicare va functiona mult mai bine si va veti implica in actiuni spectaculoase si eficiente. Abilitatea in exprimare va fi principalul vostru atu. Puteti obtine rezultate foarte bune si ar fi bine sa nu ratati aceasta conjuctura favorabila.

Deci mercur e retrograd, m-aţi înţeles? Până pe 23 aprilie. Deci vreo cinci zile să nu vă plângeţi că scriu prost şi că vă plictisiţi, s-aude? Apoi i-auzi ce mai zice:

Sanatate La acest capitol se mentine pericolul de a avea probleme cu ficatul, pancreasul si intestinele. Puteti avea si unele probleme cauzate de sistemul nervos si veti manifesta o stare de nervozitate nejustificata.

Aici, la fel, e urât. Dacă înjur mult şi fără rost, iar nu e din vina mea. Mercur e de vină!

Profesie La serviciu pot aparea schimbari de factura negativa datorita influentei lui Pluto retrograd in casa a 10-a. Ar fi bine sa fiti cat mai prudenti pentru a nu fi afectati de evenimentele care se vor produce la locul vostru de munca.

I-auzi! Bătaie la muncă, din cauza lu’  Pluto retrograd în casa a 10-a!

Bani In acest interval nu se produc evenimente spectaculoase in plan financiar. Puteti primi unele plati restante ceea ce va ajuta sa va platiti din datorii.

La omu’ sărac nici boii nu trag, îi cade şi pâinea-n căcat i se şi scoală-n biserică…

Dragoste Venus tranziteaza zodia Pestilor, iar din 22 aprilie va intra in Berbec ceea ce indica o perioada foarte dinamica in viata voastra sentimentala. Acest tranzit poate aduce multe tentatii in viata voastra sentimentala. Pot aparea multe surprize placute in relatia voastra cu partenerul de viata.

Ai auzit, Alice?

Reclame

One response to “Horoscopul nostru, cel de toate zilele

  1. Madalina Mantu

    Clar . Numai in dragoste o duci bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s