Cititorii întreabă #3: Curvele, în opinia bărbaţilor

E vineri! Şi, dacă e vineri, avem rubrica „Cititorii întreabă”. Pentru astăzi avem o întrebare pe care, în mod normal, şi-o pun femeile (întrebarea), dar ea vine din partea unui mascul şi sună cam aşa:

De ce barbatii numesc femeile curve, tarfe, panarame daca fac abuz de sex cu mai multi parteneri si de ce nu isi privesc semenii in acelasi mod daca fac exact acelasi lucru!? sa te vad 😀

Dragă Anonim,

Acest lucru se întâmplă deoarece creierul uman este setat pe o idee. Oamenii au impresia că bărbatul poate să şi bage jucăria pe oriunde, că nu se întâmplă nimic (şi, în mare parte, cam aşa e), iar femeia deţine un obiect care, dacă-l foloseşte cu alţii, se uzează şi îi scade valoarea. Asta e în mintea bărbaţilor: utilizarea păsăricii este invers proporţională cu aprecierea acesteia – cu cât obiectul este mai folosit, cu atât îi scade valoarea.

Şi mai e o idee pe care sunt setaţi oamenii. Ei au impresia că, pentru a se produce un act sexual, este nevoie ca bărbatul să convingă femeia. Şi e oarecum adevărat acest lucru, pentru că, dacă femeia nu vrea, atunci nu se întâmplă nimic. Logic, cu cât femeia o face de mai multe ori, în mintea celorlalţi se contorizează convingeri, nu acte sexuale. Bărbaţii nu se gândesc de câte ori a făcut sex o femeie, ei se gândesc de câte ori a fost convinsă. La bărbaţi e invers: nu de câte ori a făcut sex ci câte a convins. Pe baza acestor două idei, puţin ipocrite, majoritatea bărbaţilor se comportă exact ca în descrierea ta.

Echipa snapto.eu îţi mulţumeşte că ai apelat la aceasta şi te mai aşteaptă cu alte nelămuriri, probleme şi frământări. Îţi suntem alături şi sperăm că te-am lămurit!

Următoarea întrebare vine din partea lui „Valentin Ionitza” şi sună cam aşa: „de ce se construiesc casele afara?”. Fiţi pe fază vinerea viitoare şi aştept în continuare întrebările, subiectele şi problemele voastre! Băgaţi aici, nu vă sfiiţi!

Reclame

6 responses to “Cititorii întreabă #3: Curvele, în opinia bărbaţilor

 1. D.p.d.v medical utlilizarea „pasaricii” nu duce neaparat la deterioararea acesteia.Toutul depinde de trupul femeii si de tipul de tesut care il are:D

 2. @Alek: Mai depinde si de ce detine barbatul in pantaloni… :))
  @Snapto: ok! bun raspuns, imi place, dar caterinca unde e?

 3. @Anonim: Of, of, mai sunteti si nemultumiti… :))

 4. nu-i corect sa stii! eram urmatorul dupa iubitul femeilor, cu intrebarea ” cat e ceasul? ”
  nu-i frumos din partea ta :))

 5. @andrei: Au mai fost si pe facebook intrebari, inainte de „cat e ceasul”. Nu am uitat niciuna, sunt puse bine, in ordinea venirii lor. 😀

 6. ArhipDragos

  Daca dragostea este oarba, de ce este atat de populara lenjeria, Dane? 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s