Hidoşii ipocriţi

Există o specie de oameni pe care nu ştiu dacă să-i numesc ipocriţi sau proşti. Dar înclin să cred că ambele adjective, îmbinate.

http://embed.trilulilu.ro/audio/bobo1408/a245fffcf8a5ec.swf

De exemplu, există un model, Tara Lynn pe numele său, care este model XXL. Adică model pentru grase, că asta înseamnă XXL. Şi o avem într-un articol, pe Mediafax, cu noua colecţie H&M. Normal că apar două isterice la comentarii. Una cică se bucură că H&M face şi haine pentru femei NORMALE, în condiţiile în care Tara Lynn e cât Casa Poporului. Am văzut un video cu ea, în care mergea pe stradă, şi aproape că o dădea fundul jos. Şi alta, probabil tot de mărimea Tarei, cică nu e deloc grasă, că mai bine femei voluptoase decât slăbănoage. Şi, ca să vedeţi că nu sunt nebun, poftiţi un video cu duduia, cu trăsături frumoase de altfel, dar care este clar că e cât China:

Unde voiam să ajung? Mă enervează oamenii care nu se pot obişnui cu ideea că sunt graşi, slabi sau urâţi. Oglinda nu minte niciodată. Dacă te uiţi în ea şi te vezi imens, înseamnă că eşti imens. Dacă te uiţi în oglindă şi vezi un slăbănog, înseamnă că eşti slăbănog. La fel şi dacă vezi o hidoşenie. Sigur că e urât să faci mişto de oamenii care au problemele astea, mai ales când nu e vina lor, dar şi mai urât e ca oamenii cu problemele astea să se vadă normali şi frumoşi şi să şi povestească asta lumii întregi. De-asta ziceam că trebuie să fii prost sau ipocrit sau ambele, ca să nu poţi recunoaşte că eşti cum eşti.

Şi cei mai enervanţi sunt ăia care, deşi sunt cum sunt, încearcă să găsească defecte la ăia normali. Cum sunt idioatele din comentariile despre care spuneam mai sus. Trebuie să fii cel puţin oligofren să încerci să arăţi că tu, hidosul, eşti normal, iar ăla normal e de fapt buba şi că el ar trebui să se schimbe. Ăştia îşi merită soarta. Păi dacă ăştia ar fi normali, ar fi nişte mici Hitleri ai celorlalţi.

‘Ai sictir, maimuţoi opăriţi!

Reclame

One response to “Hidoşii ipocriţi

  1. Nu credeam că există modele XXL :)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s