Şoc: Crimă cu sânge rece la mine în dormitor

O crimă groaznică s-a petrecut în dormitorul meu acum aproximativ cinci minute. Un pui de muscă a fost ucis cu sânge rece de către mine.

Martorii (eu) povestesc îngroziţi cum criminalul (tot eu) şi-a pândit victima cu atenţie, până ce aceasta s-a aşezat pe monitorul calculatorului, prinzând-o între degetul mare şi cel arătător. Se pare că ucigaşul a luat musca, încă vie, şi a izbit-o cu putere de birou. Musca a rămas în stare de şoc timp de câteva secunde după care a încercat să îşi reia activitatea enervantă de a bâzâi prin faţa monitorului. Atunci, ucigaşul şi-a ieşit din minţi şi a strivit sărmanul pui de muscă până ce inima acestuia a încetat să mai bată.

Întrebat de ce a apelat la acest gest extrem, ucigaşul a răspuns sec: „Numai de muşte nu-mi mai ardea pe căldura asta”. Acesta a declarat că nu îi pare rău de crima făcută şi speră ca asta să li se întâmple tuturor muştelor enervante. Ba chiar a ameninţat că va trece la uciderea greierilor, pentru că îl scot din minţi cu şuieratul lor. Poliţiştii care anchetează cazul au spus că nu au mai întâlnit un asemenea caz de omor. Aceştia au declarat că se află la prima crimă prin izbire a unei muşte şi că ucigaşul va fi supus unor teste psihologice pentru a se asigura că acesta este stabil din punct de vedere psihic.

Părinţii puiului de muscă sunt îngroziţi de ideea că şi-au pierdut singurul lor fiu şi se gândesc serios să apeleze la Organizaţia pentru Protecţia Muştelor. Criminalul este cercetat în stare de libertate, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ore întregi de somn liniştit.

7 responses to “Şoc: Crimă cu sânge rece la mine în dormitor

  1. criminal si pedofil pe deasupra ca era copil! :))

  2. Bai, n-am violat o musca… am omorat-o! :))

  3. Unforgiven

    =)) Foarte tare. îmi place originalitatea de care dai dovadă când comiţi o crimă! >:)

  4. te-au mintit, nu era singurul lor copil.

  5. De fapt, erai atat de enervat pe greieri, incat musca a umplut paharul. Si… te-ai intors pana acum la locul faptei? Ca stii… asa se zice: criminalul se intoarce la locul faptei :))

  6. @Elia: In fiecare zi! :))

  7. Pingback: Numai albină să nu fii | snapto.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s