Ţi-ai luat televizor, ţărane?

Hai să stabilim un lucru: De azi, orice propoziţie de genul „Am văzut aseară/ieri/astă-primăvară un documentar pe Discovery” e laudă penibilă. Şi hai să înţelegem de ce.

În primul rând nu interesează pe nimeni pe ce post ai văzut tu respectivul documentar, deci nu e necesar să precizezi pe ce post s-a întâmplat minunea. În al doilea rând, dacă te-ai uita pe gesepe teve, la meciul dintre Concordia Chiajna şi Metalul Plopeni, nu ai preciza pe ce post ai văzut meciul nici dacă ţi-ar cere cineva. Ai spune: nu ştiu, frate, mai contează pe ce post a fost? N-o să auziţi niciodată pe cineva spunând că a văzut meciul precizând pe ce canal. Însă, când e vorba de băşini, trebuie să le tragem apăsat şi cu detalii, să se simtă la toată lumea. Aşa că trebuie să spui tare că tu te uiţi pe Discovery. Dacă scrii asta pe net, scrie cu bold şi cu majuscule!

Şi asta cu Discovery e fumată de mult timp. Dacă se chinuia încă puţin şi mai trăia câţiva ani şi bunică-meu s-ar fi putut lăuda în sat că el nu se uită la Capatos ca toţi ţăranii lui, el pe Discovery îşi bea ţuica. Bă da’ cu câtă mândrie spun unii că au văzut nu ştiu ce căcat pe Discovery, de parcă Discovery ar fi Dumnezeu din ceruri. Hai să mai stabilim un lucru: ăştia care se laudă că s-au uitat marţi după ploaie pe Discovery sunt la fel de penibili cu alea care se laudă că citesc mizeria „Twiligt”. Mi se pare acelaşi lucru să te lauzi că te-ai uitat la televizor cu să te lauzi că ai citit cărţi pentru minore sub 10 ani.

Hai s-o n-o mai dăm din Discovery în Animal Planet.

Reclame

One response to “Ţi-ai luat televizor, ţărane?

  1. Pingback: Discovery, Iris şi C. Minculescu | snapto.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s