Bârfa momentului: eleva violată de prof

Cică un prof a violat o elevă, aşa se aude pe net. Şi nu cred că asta e propoziţia corectă care rezumă ce s-a întâmplat între cei doi. Corect cred că ar fi una şi-a tras-o cu un prof şi s-a auzit în toată ţara.

Varianta elevei e că, fiind în excursie la Predeal, profu’ a fost bad-bad şi a violat-o. Varianta profului, clar mai credibilă, e că ea a fost de acord să şi-o tragă cu el, ba chiar de mai multe ori. Ceilalţi spun că eleva a venit luni la şcoală şi a început să se laude la toată lumea cum a fost ea beată mangă şi ce a făcut ea. Pentru că aşa sunt elevele tip, au două caracteristici: se laudă cu cât de toante sunt şi nu pot promova bacul.

Eu nu înţeleg de ce s-a făcut atâta zarvă. Eleva voia şi ea să-şi satisfacă fanteziile cu profi, iar ăla, băiat de gaşcă, a făcut o faptă bună şi a ajutat-o. Că aia s-a dus a doua zi la şcoală şi s-a lăudat cum a bulit-o pe ea profu’ de sport, asta e altă treabă. Mă-sa şi ta-su, în loc să o înveţe pe toantă că nu e bine să dai cu goarna unde nu trebuie, l-au reclamatără pe prof, pe motiv că le-a violat odrasla. E mai simplu să strigi „viol, muică!”, decât să admiţi că fii-ta e o panaramă cu gura mare.

Reclame

One response to “Bârfa momentului: eleva violată de prof

  1. desi nu prea poti sa stii de partea cui e dreptatea si cine detine adevarul absolut, si eu inclin sa-l cred pe prof. prostia a fost a lui, insa. nu te poti da chiar asa, pe mana oricui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s