Cocalarii au fost „subordonaţi”

Real Madrid – Barcelona 1-2

Astă seară, Barcelona a subordonat clar Realul, cum ar spune Ilie Dumitrescu, într-o analiză a meciului din turul sferturilor de finală pentru Cupa Regelui.

Cu o posesie zdrobitoare (peste 70%), Barcelona a învins Realul cu 2-1 după ce Real a condus cu 1-0. Am ţinut cu Barcelona pentru că Realul are nişte fotbalişti pe care eu nu îi agreez. Când mă uit la Cristiano Ronaldo îmi doresc ca echipa lui să piardă la scor. Mă enervează de la strâmbăturile feţei şi figurile de puşti cordit de pe Ferentari până la vedetismul, cercelul sclipicios şi freza de cocalar pe care le deţine. Nu poţi să ţii cu o echipă care are în componenţă un asemenea jucător.

De asemenea, nu poţi ţine cu o echipă care îl are în componenţă pe Pepe, acest jeg de om cu ieşiri de Liga a 3-a din România. Nu ştiu dacă aşa sunt toţi portughezii, dar cocalarul cordit şi recalcitrantul cu faţă de recidivist îi reprezintă într-o oarecare măsură. Pepe l-a călcat pe mână pe Messi când acesta era la pământ, intenţionat, pentru nimic. A călcat pe mână, mişeleşte, un jucător care nu deranjează pe nimeni, nu simulează faulturi ca o fetiţă (precum jegul uman Pepe, care era la pământ cu mâna la ochi deşi nu l-a atins nimeni) şi în principiu e un jucător potolit. Pepe este această domnişoară similară cu jucătorii din campionatul nostru care cerşesc faulturi şi penaltyuri gratis.

Şi ca să fie clar că Real Madrid deţine trei portughezi dobitoci, să îl amintim şi pe Coentrao, care în acelaşi meci, la un contact cu Messi la care ambii erau pe jos, acesta îl ia de cap pe Messi şi îl împinge. Marş la manelele voastre în Portugalia, figuraţi spurcaţi!

sursă foto

2 responses to “Cocalarii au fost „subordonaţi”

  1. Pingback: Neymar, cimpanzeul dansator | snapto.eu

  2. Cu asta ce mai ai domnu’ invidie? cei care sunt cei mai kunoskuti si ..etk;x gata ai ceva raw de spus dsp ei. Ti-au fk ei ceva? Nici u nu ai dreptul sa critici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s