Afară ninge liniştit!

Nici nu a trecut bine de doişpe noaptea, că au şi apărut entuziaştii de Facebook. Şi ştiţi cât de mult iubesc entuziaştii.

Lumea bună de Facebook dă dovadă de un incredibil spirit de observaţie: 1 martie e prima zi de primăvară, ca să vezi chestie. Şi se întrec în postări despre primăvară şi cât de mişto e că e primăvară, hai să ne urinăm la un copac în semn de bucurie că e primăvară. Yes, yes, e primăvară! Dacă aş vrea să dau un milion de dolari (chestiune ipotetică, nu vă căcaţi pe voi!) cuiva care nu s-a bucurat pe Facebook că e primăvară, mai că nu aş avea cui să-l dau. Dacă ar fi copii şi eu le-aş fi profesor, le-aş da extemporal şi i-aş pune să scrie compuneri despre toamnă şi iarnă, râzând isteric pentru că le-am stricat distracţia.

Şi ironia face ca afară să ningă la propriu, iar Facebookul să ningă la figurat cu statusuri entuziaste şi cu melodii despre primăvară. Pe unii îi bate penibilul, iar mie îmi place să mă amuz. Aş face asta la nesfârşit. Let it snow, let it snow, let it snooow…

Anunțuri

4 responses to “Afară ninge liniştit!

  1. Mi se pare o mare tampenie ce spui. Din pricina faptului ca nu a nins de craciun nu inseamna ca nu a trebuit sa il sarbatorim? asa si cu primavara, hai sa nu fim tristi, tristule!

  2. Pui problema gresit, se vede ca esti noua pe aici. Din punctul meu de vedere pot sa si oua gaini din cer de Craciun ca nu trebuie sarbatorit. Si ai dedus ca sunt trist pentru ca ce? Ca ma amuz de idioti?

  3. pai,e mai la indemana sa te entuziasmezi de forma decat sa fii realist pe fond.plus ca,spiritul de turma rules!p.s.:vreau milionul de dolari ipotetic :d

  4. Daca e ipotetic il dau! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s