Unii vara nu dorm, alţii mereu sunt contra

În general nu îmi place muzica lui Connect-R. Nu spun că e proastă, nu spun că e bună, dar pur şi simplu nu simt că trebuie să ascult vreo melodie a lui. Însă, cu ultima lui melodie mi se pare că a dat lovitura.

Chitara aia şi ritmul de reggae, versurile potrivite perfect cu vara şi cu starea oamenilor în acest sezon, videoclipul ăla cu plajă, chitară, fete şi pentru prima dată un Connect-R îmbrăcat decent, cred că au dat ceva foarte bun. Nu credeam că o să zic vreodată asta despre o melodie de la Connect-R, dar na, că s-a întâmplat.

Sigur că dacă vrem musai să fim contra, putem să spunem că melodia e naşpa, pentru că e cântată de Connect-R, care e ţigan, frate. Sau că o ascultă toţi proştii la stop. Dar dacă ar fi să nu mai ascultăm melodii super-cunoscute doar ca să fim „speciali” şi „cool”, de dragul să fim contra, am asculta numai melodii care nu ne plac şi de care nu a auzit nimeni. Hai să facem abstracţie de cine şi de ce ascultă melodia şi să observăm o linie melodică mişto, nişte versuri amuzante şi un Connect-R diferit.

Sunt sigur că dacă melodia era cântată de trupa El Negro se reducea clar numărul oamenilor care sunt contra. Hai să fim mai obiectivi cu muzica de la noi, să ascultăm prima oară melodia şi nu artistul şi poate aşa evoluăm. De „digei” şi de muzică făcută pe calculator e plină industria muzicală de la noi. Spre deosebire de ăia, băiatul ăsta cântă şi live şi are nişte intrumentişti în loc de „platanişti”. Şi dacă nu se întoarce la prostiile de melodii de genul ălora de la prietenul său Alex Velea, eu promit să-l simpatizez.

Anunțuri

3 responses to “Unii vara nu dorm, alţii mereu sunt contra

 1. Super….atunci ne-ai putea da acirdurile de la melodie 🙂
  Mltumesc..

 2. O varianta simpla:

  Cu capodastru pe fretul 3
  Strofa: Em, Am, C, Em
  Refren: Em, Am C, D-Em

 3. ms mult 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s