Ultima ciobănie: pozatul băuturilor

Întotdeauna am zis că vara e sezonul gibonilor, al prostului gust şi al cocalarilor de ultimă speţă. Şi asta din multe motive, pe care nu are rost să le înşir, pentru că sunt evidente. E sezonul fluierăturilor din Logan după toate strâmbele, e sezonul în care burtoşii îşi sumet tricoul peste halca de carne, e sezonul în care toată lumea are o părere foarte bună despre sine când circulă pe stradă, aşa că îşi dezgoleşte toate părţile corpului, în speranţa că ceilalţi vor fi bătuţi în cap de căldură şi vor aprecia penibilul. Şi uite că, până la urmă, tot am enumerat câteva motive.

Mai există însă un lucru care se întâmplă vara, pe plajă, în cluburi sau acasă, ajungând în final pe Facebook, acest tărâm pe care orice idiot se poate lăuda cu nimic, primind aprecieri de la nimeni – Pozatul băuturilor. Ultima modă în materie de poze este să îţi pozezi băutura şi să urci poza pe Facebook. Şi nu înţeleg scopul. Ba da, îl înţeleg şi îmi e clar că faci asta ca să te lauzi, dar nu înţeleg cu ce. În general oamenii urcă pe FB poze cu Redd’s, sau cu Ciuc Radler, sau cu Bacardi Breezer, sau cu oricare alte băuturi cool. Adică nu poţi să pozezi cutia de Timişoreana sau Beck’s, că râde lumea.

Să nu mai vorbim că pozele de genul ăstora sunt făcute în general de femei care vor să arate că ele sunt super-uber-cool şi beau alcool. Căcat, cum poţi să bei pişatul ăla de Redd’s? Ciuc Radler am auzit că are alcool 1 şi ceva, plus că are multă lămâie. Mi se pare bere pentru femei care vor limonadă, dar parcă par mai interesante dacă spun că beau bere, aşa că hai să bem limonadă numită bere şi hai să şi pozăm sticla, ca să fie bine să nu fie rău.

Vrei să nu te mai suporţi şi să te lauzi? Fă-ţi poză cu Jack Daniel’s-ul în dinţi! A, stai, mă ierţi, costă mai mult de 10 lei. Spor la pozat sticle!

UPDATE: o poză, de la o prietenă

Anunțuri

9 responses to “Ultima ciobănie: pozatul băuturilor

  1. E mai simplu sa postezi o poza cu o bere decat sa le spui amicilor ca ai iesit la o bere. Poti sa dai check in la o berarie sau poti doar sa postezi o poza cu o bere…lumea intelege de fapt care e faza. Exact ca si o poza cu o cafea…se intelege ca esti la cafeaua de dimineata in cazul in care mai adaugi si un „buna dimineata” la comment. Hai ca nu e greu…

  2. Ce apa plata bea prietena ta acolo? Borsec, Bucovina sau Aqua Carpatica, ca nu prea imi dau seama…

  3. Vodka Beluga ?

  4. Ce chestie interesanta, sa pozezi un pahar. Desteapta trebuie sa mai fie prietena aia a ta.

  5. 🙂 cat de penibili putem ajunge? Dupa taraii cu masini,acum apar alte specii.ce tara

  6. Apa de la robinet in pahar de la ikea, clasic!

  7. @Phidas: Stii ca esti retardat si n-ai inteles nimic, nu?

  8. Pingback: Alegeri în viaţă: colţ de rai | zoso blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s