ŞOC: Ploaia şi zăpada, cum nu le-ai mai văzut!!! Click să vezi dezmăţul!

Scene incredibile surprinse de ecranul unui telefon!

Vineri, 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, ecranul unui telefon a surprins scene şocante şi nemaivăzute până acum în lumea fenomenele meteorologice. Acesta le-a surprins, fără să vrea, cănd utilizatorul său a efectuat un simplu „refresh” pentru a afla cum este vremea. După cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos, ei bine, ploaia şi zăpada s-au combinat oficial.

Voci din lumea Facebook-ului susţin că Ploaia a confirmat şi pe contul său de Facebook „combinaţia” dintre cele două fenomene, schimbându-şi starea din „Single” în „In a relationship”. Întrebată cum s-a decis că este lesbiană, zăpada a declatat că se săturate de atâta soare, ba chiar a ţipat la reporteri, întrebându-i: Păi cât să mă ardă soarele?

Chiar şi patriarhul Danil a fost întrebat prin telefon cam ce părere are despre jocul erotic, făcut pubilc, de către cele două fenomene meteorologice. Acesta a spus că nu mai are nimic de comentat şi că nu credea că se va ajunge până aici cu păcatul. Contactat telefonic patriarhul Danil a declarat: „Am mai văzut fete care au căzut în păcat şi au ales să-şi satisfacă plăcerile carnale una cu cealaltă, dar niciodată nu credeam că e posibil ca două fenomene meteorologice să păţească un asemenea păcat şi, mai ales, să-l facă şi public.”

Gurile rele spun că zăpada mai are antecedente, de când a fost văzută împreună cu lapoviţa, la începutul iernii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s