Morena, maxi-taxiul și hipioata

Moda este un obicei prost al oamenilor. Din păcate acest obicei este prezent și în industria muzicală, iar snobii sunt prezenți în număr mare. În perioada în care ne aflăm, videoclipurile muzicale sunt făcute după același tipar. Ingredientele obligatorii sunt: soare, un drum spre mare, un „maxi-taxi” al formației (cum aveau de obicei rockerii), o hipioată și o chitară.

Înțeleg oarecum că toate videoclipurile muzicale din perioada verii au soare, pentru că până la urmă e natural când filmezi un videoclip vara. Înțeleg cât de cât că trebuie să fie un drum pe care petrecăreții din videoclip să se distreze, deși îți cam ajunge să vezi același film cu actori diferiți. Nu înțeleg de ce toată lumea are în videoclip „maxi-taxiul trupei”, în care sunt filmați ei cum se distrează ca niște rockeri care ascultă dance. Am văzut „maxi-taxiul trupei” la Vama, la Inna și acum la Morena. Toată lumea are maxi-taxi. Morena are maxi-taxi. Chiar, cine e Morena? Credeam că Morena este un nume inventat, care nu există în realitate ci doar în mintea lui Nicușor.

Hipioată! De ce toată lumea care cântă și are videoclip are o hipioată? L-am înțeles pe Chirilă, că el e cu Vama Veche, cu rockerii, cu hipioții, dar ce caută o hipioată într-un videoclip al unei piese dance? Din câte știu eu hipioții ascultau rock și folk, nicidecum dance-ul prost. Și chitara, nelipsită nici ea din videoclip, chiar dacă nu se aude arată frumos acolo. Suntem la modă, sau ce? Muzică? Cui îi pasă? Avem videoclip cool!

Sursă foto: infomusic.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s