Fi-v-ar al dracu Like-ul ăla ipocrit!

Știți mătușile, bunicile și în principiu toate rudele alea ipocrite care, cum se întâlnesc, se întrec în prostie, ipocrizie și pupat în cur? „Vai, dar ce frumos te-ai făcut! Vai, dar ce bine arăți! Vai, dar ce frumoși sunteți împreună!” Și alte mirări de căcat. Cam la fel se comportă lumea pe Facebook cu like-urile.

Vă fac proști, proștilor, pentru că dați like din prietenie, din colegialitate sau din nevoie, în loc să dați atunci când vă place lucrul respectiv, că asta înseamnă „like”. Pune una o poză banală, care nu te atinge cu nimic, nu îți inspiră nimic și nu e nici măcar amuzantă, dar prostul sau proasta pământului apasă pe butonul „like” – Hai, mă, că mi-e colegă, să se simtă și ea bine! Sau, hai, mă, că mi-e rudă, și-așa nu ne-am mai văzut de mult timp, să vadă că țin la ea. Nu, boule, nu apăsa butonul ăla de căcat! Dacă nu îți place poza, atunci nu îl apăsa! Apăsând like la o poză de căcat încurajezi individul să mai pună și alte poze de căcat. Și nu vrei asta.

Te plângi că Facebook e de căcat pentru că tu admiți să fie de căcat. Nu îți place ce postează prietenii tăi pe Facebook, atunci șterge-i din lista de prieteni! Nu îți plac pozele lor, atunci nu le da like! Să încurajezi prostia și apoi să te plângi că e plin de proști e ca și când te-ai uita la emisiunea lui Capatos și te-ai plânge de televizor. Și dacă dai like de-a-npulea, sigur te uiți și la Capatos, dar, dacă te întreabă cineva, ești cel mai mare mirat de emisiunea respectivă.

Altă fază de căcat e când se despart doi îndrăgostiți și să zicem că asta își găsește pe altcineva. Ghiciți ce! Idiotul pământului va da like la pozele cu ăla, ca să vadă aia că „i se rupe” că și-a găsit ea pe altcineva. În cazul ăsta, îmi pare bine că te-a părăsit, sper să tot dai like-uri din-astea!

Fiți, bă, sinceri, chiar și pe Facebook, că așa știe lumea ce vă place și ce nu, și nu vă bombardează cu căcaturi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s