Voi chiar mai credeți în națională?

Echipa României a intrat la baraj cu Grecia, cu chiu, cu vai, cu greu și cu noroc. După care a pierdut barajul, iar acum ne vom uita la televizor cum vor juca celelalte țări. Lucru perfect normal, nu este o surpriză, oricât s-ar căca unii pe ei.

Hai să vă zic eu de ce fotbalul românesc, cu tot cu echipa națională, e vai de mama lui. Bă, pentru că aproape toți oamenii din fotbal sunt maneliști, inculți, indisciplinați și aroganți. Și nici prea talentați nu cred că suntem, să fim serioși. Astea se văd din faptul că noi nu avem jucători la echipele mari ale lumii. Nu poți să faci performanță cu jucători care nu se dăruiesc, care nu fac fotbalul în primul rând din plăcere și care joacă fotbal pentru a putea agăța asistente TV.

Mor când văd câți părerologi apar la televizor, să spună ei care este problema. Și bat câmpii cu idei proaste, când e clar că noi nu avem fotbal pentru că suntem săraci și inculți. A intrat Mutu în direct, să spună el că România nu s-a calificat pentru că nu a atacat. Că, vezi Doamne, dacă ataca România mereu, băteam cu 8-5. Bă, ești nebun? Hai, fii tu antrenor, te rugăm! Te pricepi atât de bine!

Pe el, săracu’, îl bate acuzativul când vorbește, cu fazele CARE le-a avut. I s-a luat interviu și lui Bănel, în aceeași seară, dar el nu și-a luat bătaie de la acuzativ, la el a fost PE CARE. Suntem o nație de bârfitori de șanț și de analiști analfabeți. Fotbaliști și antrenori, mai puțin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s