Antisocialul de serviciu

Am zis de serviciu, nu de servici, da? Precizând asta, poate mai salvez un om din ale agramatismului. În ultima perioadă de timp pare că e nevoie.

Fii sincer cu omul și îi vei fi cea mai antipatică persoană! În ultima vreme, zicala aia cum că „gestul contează” îmi devine din ce în ce mai nesuferită, pentru că gestul chiar nu contează, în cele mai multe situaţii. Dacă încerci să apelezi la un minimum de logică şi întrebi omul „de ce?”, sare de cur în sus, că vrei să fii contra şi că nu eşti înţelegător, cu toate că tu încerci să explici comportamente şi nu ai cu cine, că se simte ofensat.

Normal că nu găsesc rostul în etichetarea tuturor prietenilor în poze pe Facebook sau în trimiterea mesajelor de orice fel între oameni care nu se văd de măcar o dată pe săptămână voit. Nu înţeleg ideea de a fi mai bun de Crăciun. Şi în restul anului nu? Ne duşmănim un an, dar de Crăciun hai să ne pupăm în cur, că aşa se face! Dup-aia o luăm noi de la capăt, nu-i problemă, dar să nu ne prindă Crăciunul răi.

http://embed.trilulilu.ro/muzica-diverse/parazitii-mi-se-rupe-irefutabil-2002

Şi lumea te ia de om rău când încerci să explici lucrurile astea atât de simple. Nu sunt obligat să fiu religios, nu sunt obligat să fac cadouri, nu sunt obligat să dau mesaje plictisitoare, nu sunt obligat să fac gesturi care nu contează la nimic (deşi umblă ipocrizia cum că ar conta), nu sunt obligat să nimic. Dacă voi aveţi rude sau prieteni faţă de care sunteţi obligaţi să respectaţi obiceiuri, tradiţii şi comportamente de căcat, că „aşa e frumos”, vă urez „Hai, sictir!” şi lăsaţi-mă pe mine să nu le respect! E alegerea mea şi nu ar trebui să vă influenţeze viaţa cu nimic.

PS: Sunt sigur că există idioţi care vor înţelege din acest text cum că urăsc Crăciunul. Mă bucur că nu vă duce capul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s