Orgasmul urâtelor banale

Când ești o urâtă banală și nu prea te bagă nimeni în seamă pentru că ești urâtă și banală, ai nevoie să faci căcaturi pe care le face toată lumea, în speranța că te integrezi. Exact cum face corporatistul când se conformează total pentru a avansa, așa se poartă urâtele banale pentru a se integra în grupuri.

De exemplu, o urâtă banală are un grup de prieteni urâți și banali pentru că e prea urâtă și banală să fie acceptată de alt grup de prieteni. Și va face tot posibilul să rămână măcar în acel grup, așa că va face tot ce fac ceilalți. De exemplu, va ridica din mâna dreaptă sau stângă, cam cum fac ultrașii când scandează pe stadioane „Muie Steaua, muie Steaua! E! E!” sau orice altceva, atunci când se află în club și le place câte o melodie mai mixată. Și obligatoriu se va uda la auzirea melodiei „Wake me up” a lui Avicii.

Melodia lui Avicii a reușit să mă enerveze mai tare decât Velea sau Connect-R. Și e greu să găsești ceva mai enervant decât ăștia doi. A bătut chitaristul de la Incubus trei acorduri pe chitară (chiar trei sunt), le-a dat mai departe la mixat și a ieșit mare hit. Practic nu a făcut nimic și a creat o melodie mai cunostută decât orice melodie la care s-a chinuit din discografia Incubus.

Mă enervează urâtele banale care se zbenguie pe muzică de digei. Se bâțâie în club de pe un picior pe altul, iar când aud câte un hit din-ăsta bășit, brusc au orgasm, încep să țipe și să ridice din mână ca niște epileptice urâte și banale. Ele nici nu își dau seama cât de urâte și de banale sunt și că se vor căsători cu un urât banal, din tradiție și pentru că așa fac prietenele lor din grupul urâtelor banale.

Pentru că sunt urâte și banale. Urate și banale. Urâte. Și banale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s