Beyonce, această zână umflată a feministelor de pretutindeni

Beyonce este o cântăcioasă din SUA, cu pretenții de divă. Spun „cu pretenții”, pentru că divele nu sunt cât cisterna. Într-o lume a umflatelor, Beyonce este perfecțiunea întruchipată, dar în lumea noastră râmâne o umflată. Unii spun că are forme, lucru corect, dacă ne gândim că forme au și vacile.

Ca artistă, Beyonce este o cântăreață mediocră. Are voce foarte bună, recunosc, dar sunt mii ca ea în SUA. Că se bâțâie pe scenă și le face pe grase să se simtă puțin mai slabe nu o face super artistă ci doar o ajută să fie apreciată de umflate care folosesc muzica doar pentru a-și mișca șuncile.

Și dacă tot e divă cântăcioasă, să fie și scriitoare zic! Cică diva balonată a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe. Citez de pe Mediafax, din dânsa: „Aceasta va fi atinsă când bărbații și femeile vor primi salarii egale și un respect egal”. Beyonce este fix această Andreea Marin a Americii, această militantă a drepturilor femeii. Este practic zâna feministelor triste și umflate, care consideră că lumea este nedreaptă cu ele și le discriminează fără motiv.

Numai o grasă nefericită ar putea să fie deranjată de faptul că femeile nu sunt tratate egal cu bărbații, deși este evident că nu este posibil așa, din motive fizice și uneori chiar și psihice. Nu stau să explic lucruri evidente, cum este ăsta că femeile nu pot fi tratate egal cu bărbații și că asta ar presupune și alte chestii neplăcute pentru ele. În rest, grăsuțelor, dans!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s