Valentine’s Day, subiectul proştilor

Valentine’s Day este o sărbătoare preluată de la străini, pe care românii au acceptat-o pentru că sunt prea proşti, snobi, neoriginali şi oi bete. Românul, dacă nu face tot ce fac ceilalţi, se simte mai prejos. Şi nu ar fi nimic rău dacă am lua lucruri bune de la străini, dar noi luăm toate clişeele şi toate rahaturile.

Şi mă enervează unii care cică nu sunt de acord cu sărbătoarea şi nu înţeleg de ce există la noi, deşi ei, pe 14 februarie, fac glumă după glumă şi se arată total anti această zi. Sunt exact ca ăia care se uită la Bianca Drăguşanu în fiecare seară, iar a doua zi comentează faptul că aia e un nimeni şi că nu merită atâta atenţie şi promovare la televizor şi în ziare. Ei, care se uită la ea şi care vorbesc despre ea, contribuind la popularitatea ei. Nu cumva sunteţi penibili şi ipocriţi? Ba daaa, sunteţi, vă spun eu!

Dacă vrei ca un fenomen să dispară, atunci îl ignori. Nu eşti anti el şi nu faci glume despre el dacă nu scoţi bani din asta. Ai atâtea lucruri mult mai importante pentru care să lupţi şi contra cărora poţi fi. Lasă-l dracu de Valentin, că eşti mai penibil decât hipsterii cu Roşia Montană.

Reclame

One response to “Valentine’s Day, subiectul proştilor

  1. deceobligatoriu?

    Keep up the good work

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s