Ați citit voi pe net, acum aveți adevărul absolut!

Există o specie de oameni cărora le face plăcere să se laude cu faptul că ei nu au și nu se uită la televizor. Se jură pe mă-sa și pe roșu că televizorul e caca și că ei nu au contact cu așa ceva. Eu nu înțeleg care e lauda. Ce te mulțumește atât de tare când te miri ca prostul: vai, dar tu te uiți la televizor? Eu nici nu știu cum arată un post TV.

O mare parte a lor face petiții pentru interzicerea emisiunilor lui Capatos și a lui Măruță. Păi de unde știți voi, idioților, ce se difuzează la televizor, dacă nu vă uitați? Cu ce vă deranjează emisiunile alea dacă voi nu aveți treabă cu televizorul? Toți ăștia vorbesc de manipularea cu televizorul în timp ce ei sunt manipulați pe net. Cum scrie o revistă d-asta cool un articol pe net, cum îl iau de bun și participă la propagandă. Dacă îi întrebi de unde știu că e adevărat un lucru, te lovesc cu răspunsul: am citit eu pe net. Să mori tu? Pe net îți zice și când să respiri?

Zilele trecute s-au înghesuit mulți oameni să dea copy-paste unui text prin care, cică, și-ar asigura materialele de pe contul personal de Facebook. Adică, vezi Doamne, dacă și-au pus textul ăla pe wall, gata, pozele lor sunt în siguranță, nu are nimeni voie să facă lucruri cu ele.

Cât de credul să fii? Cum să crezi orice scriitură de pe Facebook și să participi la împrăștierea ei? Cum să iei de bun ce zice zmenta? Cum să iei de bun ce zice nu știu ce revistă? Cum să crezi orice apare pe net, fără să treci prin filtrul gândirii? E bine totuși că nu vă uitați la televizor și sunteți în siguranță. Hai sictir, propagandiștilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s