Pokemon și haterii

maxresdefault201_zpsf0cfjsbxDupă ce s-a lansat aplicația asta, Pokemon GO, mi s-a confirmat total faptul că lumea merge în turmă pe gândirea de tipul: hai să reacționez într-un fel, astfel încât să fiu cum ar trebui să fiu! Am văzut zilele astea oameni foarte înverșunați de faptul că există această aplicație și probabil că din motivul de mai înainte.

Eu nu văd răul din aplicația asta. Ce e rău în faptul că lumea se joacă un joc pe telefon? Mai ales că e un joc ce presupune ieșitul din casă și alergatul pe străzi după nenorociții de pokemoni. Cu ce ești mai bun că te joci Candy Crush? Cu ce ești mai bun că te joci oricare alt joc, mai ales pe telefon? De unde atâta indignare?

Să fi avut eu aplicația asta acum vreo 15 ani, când se difuza la Pro TV serialul Pokemon. Păi ar fi fost Dumnezeu pe Pământ. Aș fi alergat de nebun cu telefonul în mână. Și da, pe afară, că tot e moda să te plângi că nu mai vezi copii în parcuri. S-a inventat o aplicație care folosește camera și GPS-ul și te mai pune să îți miști și curul, din câte am înțeles, și lumea a sărit de cur în sus. Mamă, ce înțelepți sunteți, gata, copiii o să dezinstaleze aplicația!

Așa a devenit o modă să fii hater și contra orice că mi s-a luat și mie, care păream haterul șef. Păream. În realitate doar agitam spiritele și mai ziceam și ce cred, sincer, fără să îmi pese. Aaa, și gândind.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s